14.2 C
Trikala
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Συναντήσεις του Συλλόγου των Απανταχού Καρδιτσιωτών με φορείς της Καρδίτσας

Στα πλαίσια των συνεχών επαφών και συναντήσεων του Συλλόγου των Απανταχού Καρδιτσιωτών με φορείς της Καρδίτσας, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου {αποτελούμενη από τους Κων/νο Κουσαή (Πρόεδρο Δ.Σ), Μαρία Νασιάκου-Κατσαρού (Α’ Αντιπρόεδρο Δ.Σ), Βασιλική Τσιαπώκη (Υπεύθυνη δημ. σχέσεων –ταμία Δ.Σ) και Δέσποινα Γερακίτου (μέλος Ε.Ε)}, πραγματοποίησε στην Καρδίτσα, το τριήμερο 18-20 Σεπτεμβρίου, συναντήσεις συνεργασίας και εθιμοτυπικού χαρακτήρα με διάφορους φορείς της Περιφερειακής Ενότητας (πρώην Νομού Καρδίτσας).
Ειδικότερα, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου συναντήθηκαν στο Επισκοπικό Μέγαρο, στην πόλη της Καρδίτσας, με τον νεοεκλεγέντα Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος & Φαναριοφερσάλων, κ.κ. Τιμόθεο, τον οποίο και συνεχάρησαν για την πρόσφατη εκλογή του από την Ιερά Σύνοδο. Παρουσία δε και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη πρώην Θεσσαλιώτιδος & Φαναριοφερσάλων, κ.κ. Κυρίλλου, συζητήθηκαν θέματα εκκλησιαστικού ενδιαφέροντος που αφορούν την περιοχή της Καρδίτσας, ενώ παράλληλα, έγινε και εκτενής αναφορά στην περαιτέρω ανάπτυξη της ήδη στενής συνεργασίας του Συλλόγου με την Ιερά Μητρόπολη σε όλα τα επίπεδα.
Σε θερμό κλίμα διεξήχθησαν και οι εθιμοτυπικές συναντήσεις γνωριμίας των μελών του Δ.Σ. με τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους των Δήμων Καρδίτσας, Σοφάδων και Παλαμά, στα κατά τόπους δημαρχεία. Τα μέλη του Δ.Σ. συνεχάρησαν τους νέους Δημάρχους για την εκλογή τους στις πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές του Μαϊου, ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στα καθήκοντά τους και εξέφρασαν την επιθυμία για συνεργασία του Συλλόγου με όλες τις Δημοτικές Αρχές, με στόχο την ανάδειξη της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας και την επίλυση των προβλημάτων αυτής. Οι Δήμαρχοι από την πλευρά τους, έδειξαν όλη την καλή διάθεση για στενή συνεργασία με το Σύλλογο των Απανταχού Καρδιτσιωτών, με απώτερο στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων των Απανταχού της Γης Καρδιτσιωτών με την ιδιαίτερη πατρίδα τους, την Καρδίτσα.
Στο προσεχές χρονικό διάστημα, ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών, στα πλαίσια οργάνωσης των εκδηλώσεων και των δράσεων του, θα έχει συναντήσεις και με άλλους φορείς της Καρδίτσας.

- Advertisement -

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ