23.7 C
Trikala
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Συνελήφθησαν δυο τρικαλινοί κατηγορούμενοι για διακίνηση ηρωίνης

Συνελήφθησαν, σήμερα (13-04-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 56 και 52 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ηρωίνης.

- Advertisement -

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι συλληφθέντες, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης, βάρους (36,3) γραμμαρίων, η οποία προοριζόταν για περαιτέρω διάθεση.

Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, καθώς επίσης και δύο κινητά τηλέφωνα από την κατοχή των δύο ημεδαπών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής Συνελήφθη χθες (11-04-2015) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από την Αγία Τράπεζα Ιερού Ναού αντικείμενα θρησκευτικής λατρείας. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν.
Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (11-04-2015) το βράδυ στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης (8) οκτώ μηνών και (10) δέκα ημερών, για κλοπή, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Εξιχνίαση δύο ακόμη περιπτώσεων κλοπών σε καταστήματα Σε συνέχεια του χθεσινού ενημερωτικού δελτίου που αφορούσε στη σύλληψη 40χρονου ημεδαπού για κλοπή σε βιβλιοπωλείο στη Λάρισα, ανακοινώνεται ότι από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάστηκαν ακόμη δύο περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα της πόλης. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 40χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από (28-02-2015) έως (06-03-2015), διέρρηξε δύο καταστήματα, απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικά ποσά.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ