27.7 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Συνελήφθησαν δύο τρικαλινοί για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο

Συνελήφθησαν σήμερα (12-08-2014) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 43 και 49 ετών, για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο.

- Advertisement -

Ειδικότερα:

• ο πρώτος, ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο οφειλές, ύψους (3.734.199,62) ευρώ και
• ο δεύτερος, ως ιδιοκτήτης εταιρείας, δεν είχε δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο οφειλές, ύψους (191.947,78) ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Συνελήφθη αλλοδαπός, ο οποίος επιχείρησε να εξέλθει παράνομα από τη Χώρα μέσω του Κρατικού Αερολιμένα της Σκιάθου
Συνελήφθη σήμερα (12-08-2014) το πρωί στον Κρατικό Αερολιμένα της Σκιάθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, ένας 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών.
Ειδικότερα, ο 23χρονος επιχείρησε να εξέλθει παράνομα από την Ελληνική Επικράτεια με προορισμό τη Βενετία, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, το οποίο κατασχέθηκε.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας

Χθες (11-08-2014) το απόγευμα στην Επαρχιακή Οδό Καρδίτσας – Λάρισας (χ/θ 15,700) έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 69χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονος ημεδαπός με συνεπιβάτες τέσσερις ημεδαπούς και συγκεκριμένα δύο γυναίκες, ηλικίας 46 και 24 ετών, έναν 22χρονο άνδρα και ένα 12χρονο ανήλικο αγόρι.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού του φορτηγού, καθώς και ο ελαφρύς τραυματισμός του οδηγού και των συνεπιβατών του αυτοκινήτου.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καρδίτσας.

Συνελήφθη ημεδαπός στα Φάρσαλα, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη σήμερα (12-08-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες στα Φάρσαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, ένας 48χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης τριών (3) μηνών για απλή σωματική βλάβη από αμέλεια.
Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή του Βόλου, στο πλαίσιο των καθημερινών αστυνομικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας

Συνελήφθησαν χθες (11-08-2014) στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή του Βόλου, από Υπηρεσίες της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, τρεις (3) ημεδαποί, στο πλαίσιο καθημερινών αστυνομικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν χθες, συνελήφθησαν:

• τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, μια 37χρονη ημεδαπή, προσωρινά υπεύθυνη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος για παραβίαση ωραρίου λειτουργίας και τροποποίηση όρων λειτουργίας του καταστήματος, καθώς και για ηχορύπανση,
• το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μηλεών, δύο ημεδαποί, ηλικίας 75 και 56 ετών, διότι κατελήφθησαν να διαθέτουν προς πώληση προϊόντα παράνομου υπαίθριου εμπορίου, στερούμενοι αδείας από αρμόδια Αρχή. Σε βάρος του επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ από τις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας θα συνεχιστούν παρόμοιοι έλεγχοι.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ