25.6 C
Trikala
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Συνελήφθη 47χρονος στη Λάρισα, για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

Συνελήφθη χθες (03.06.2014) το μεσημέρι, στη Λάρισα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, ένας 47χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων.
Όπως προέκυψε ο 47χρονος, κατά το τελευταίο 6μηνο, δημιουργώντας προφίλ στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης « facebook » υποδυόμενος 19χρονο, προσέγγιζε και συνομιλούσε διαδικτυακά και τηλεφωνικά με ανήλικες κοπέλες.
Στο πλαίσιο της επικοινωνίας αυτής, αφού τις έπειθε να του εκμυστηρευτούν προσωπικά τους στοιχεία, αρχικά ζητούσε εκβιαστικά να του στείλουν φωτογραφίες τους με άσεμνο περιεχόμενο για να μην βλάψει συγγενικά τους πρόσωπα.
Στη συνέχεια υπό την απειλή ότι θα δημοσιεύσει τις φωτογραφίες αυτές στο διαδίκτυο, τις εξανάγκαζε να του αποστείλουν και άλλες φωτογραφίες τους με παρόμοιο περιεχόμενο.
Από την κατοχή του 47χρονου κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για την πρόσβασή του στο διαδίκτυο και την τηλεφωνική επικοινωνία του με τις ανήλικες, στο οποίο βρέθηκαν αποθηκευμένα αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

- Advertisement -

Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί στη Λάρισα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή
Αστυνομικά νέα της Θεσσαλίας
Συνελήφθησαν χθες (03.06.2014) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Λάρισας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, τρεις ημεδαποί (ένας άνδρας και δύο γυναίκες), ηλικίας 29, 29 και 27 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για κλοπή.
Ειδικότερα, οι τρεις ημεδαποί αφαίρεσαν παιδικά παιχνίδια από κατάστημα, κατά τη διαφυγή τους όμως έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν άμεσα από τους αστυνομικούς.
Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα παραδόθηκαν σε εκπρόσωπο του καταστήματος.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Λάρισας.
Συνελήφθη ημεδαπή στο Βόλο στο πλαίσιο καθημερινών αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Συνελήφθη σήμερα (04-06-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, στο πλαίσιο καθημερινών αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, μία 22χρονη ημεδαπή, η οποία κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία με κάνναβη, βάρους (0,89) γραμμαρίων και ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Συνελήφθη ημεδαπός στο Βόλο, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (03.06.2014) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για κλοπή, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων (4) μηνών
Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα στο Βόλο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και παραβίαση περιορισμών διαμονής
Συνελήφθησαν χθες (03.06.2014) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, δύο 16χρονοι ημεδαποί και ένας 18χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής και παραβίαση περιορισμών διαμονής.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες αποπειράθηκαν να διαρρήξουν κατάστημα υδραυλικών ειδών, ιδιοκτησίας 43χρονου ημεδαπού, όμως έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή, εγκαταλείποντας τα διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποίησαν, τα οποία κατασχέθηκαν.
Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και επισταμένες αναζητήσεις οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.
Σημειώνεται ότι οι τρεις συλληφθέντες ήταν έγκλειστοι στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης (Ι.Α.Α.Α.Σ.Ε.) Βόλου από το οποίο διέφυγαν λίγη ώρα πριν την τέλεση της αξιόποινης πράξης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ