Δροσερό και με γλυκιά αίσθηση, η συνταγή που επιλέξαμε σου χαρίζει μοναδική γεύση με λίγες θερμίδες. Γιαουρτοσαλάτα με φράουλες, μέλι και καρύδια, λοιπόν, για να το απολαμβάνετε τα βράδια ή να το σερβίρετε και ως επιδόρπιο σε ένα άκρως καλοκαιρινό μενού!
- Advertisement -
Υλικά
- 400 γραμμ. στραγγιστό γιαούρτι
- 400 γραμμ. φράουλες
- 2 κουταλιές της σούπας μέλι
- Καρύδια σε κομματάκια
Διαδικασία
Βάζουμε στο μπλέντερ το γιαούρτι, το μέλι και τις μισές φράουλες. Τα χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν και να γίνουν ένα αφράτο μείγμα. Σερβίρουμε σε 4 μπολ και γαρνίρουμε με τις υπόλοιπες φράουλες ψιλοκομμένες και κομματάκια καρυδιού.
πηγη:http://www.koolnews.gr