Μπέργκερ: Η ένοχη απόλαυση μικρών και μεγάλων!
- Advertisement -
Η συνταγή του Πέτρου Κωστόπουλου θα γίνει η αγαπημένη σας μιας και έχει αυτό το… κάτι παραπάνω, καθώς περιλαμβάνει τη σάλτσα του Καίσαρα που σίγουρα «ντύνει» με τον καλύτερο τρόπο το παξιμάδι και το κοτόπουλο.
Υλικά
- 1 φιλέτο κοτόπουλο ψημένο στο grill
- Πολύσπορα παξιμάδια
- 1 μέτρια ντομάτα σε φέτες
- 1 αβγό
- 1 κ.σ. γάλα
- Μερικά φύλλα μαρούλι
- Αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε τη μαγιονέζα με όλα τα υλικά για τη σάλτσα του Καίσαρα.
Φτιάχνουμε μία λεπτή ομελέτα με το αβγό και το γάλα και την κόβουμε σε κομμάτια.
Κόβουμε το κοτόπουλο σε φέτες.
«Χτίζουμε» τα σαντουιτσάκια με το μαρούλι, τη ντομάτα, το κοτόπουλο και τη σάλτσα και κλείνουμε με το καπάκι.
πηγη:http://www.koolnews.gr