27.7 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Σύλληψη για κάνναβη στα Τρίκαλα

Συνελήφθη, χθες (08-01-2015) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, 45χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να επιβαίνει σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους (0,3) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

- Advertisement -

Συνελήφθη ημεδαπός στο Βόλο, δυνάμει εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη σήμερα (09-01-2015) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, ένας 47χρονος ημεδαπός, δυνάμει εντάλματος σύλληψης για απλή συνέργεια σε διακεκριμένη κλοπή.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη χθες (08-01-2015) το μεσημέρι στη Λάρισα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Λάρισας, 59χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης τριών (3) ετών για απόπειρα αγοράς ναρκωτικών ουσιών.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες (08-01-2015) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, 36χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη βάρους (1) γραμμαρίου, δεκαπέντε ναρκωτικά δισκία και μία σιδερογροθιά.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ