14.3 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Σύλληψη για κοκαΐνη στα Τρίκαλα

Συνελήφθη σήμερα (01.02.2015) τις πρώτες πρωινές ώρες στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη βάρους (0,3) γραμμαρίων.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθησαν χθες (31.01.2015) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 36 και 27 ετών, διότι αντιλαμβανόμενοι την προσέγγιση των αστυνομικών για έλεγχο απέρριψαν στο έδαφος μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
Σύλληψη δύο αλλοδαπών για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθησαν χθες (31.01.2015) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Μπανγκλαντές, ηλικίας 40 και 37 ετών, διότι βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

- Advertisement -

Συνελήφθη αλλοδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αλλοδαπού

Συνελήφθη σήμερα (01-02-2015) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, ένας 37χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μπαγκλαντές, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 25χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Πακιστάν.

Ειδικότερα, χθες (31-01-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα ο 37χρονος μετέβη σε διαμέρισμα, όπου διαμένει ο 25χρονος και τον τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματός του, για προσωπικές τους διαφορές.

Μετά από επισταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών ο δράστης εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και συνελήφθη, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου και νοσηλεύεται.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Την προανάκριση και τις έρευνες διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου Συνελήφθη σήμερα (01.02.2015) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης δύο ετών για παραβίαση περιορισμών διαμονής.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στο Βόλο

Σήμερα (01.02.2015) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος, επίσης ημεδαπός και στη συνέχεια τα δύο οχήματα προσέκρουσαν σε σταθμευμένα οχήματα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός ενός 22χρονου, συνεπιβάτη του πρώτου οχήματος και ο ελαφρύς τραυματισμός των δύο οδηγών, δύο γυναικών επιβατών του πρώτου οχήματος, ηλικίας 24 και 21 ετών, καθώς και του 24χρονου συνεπιβάτη του δεύτερου οχήματος, όλοι ημεδαποί.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.
Συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί στο Βόλο, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Οι συλληφθέντες αφαίρεσαν, με τη μέθοδο της απασχόλησης, το χρηματικό ποσό των (250) ευρώ και διάφορα προϊόντα από πέντε καταστήματα

Συνελήφθησαν χθες (31.01.2014) το μεσημέρι στο Βόλο από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, τέσσερις ημεδαποί, ένας 60χρονος και τρεις γυναίκες, ηλικίας 61, 35 και 28 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, οι τέσσερις ημεδαποί, που αποτελούν οικογένεια, είχαν ενωθεί για διαπράττουν κλοπές, με τη μέθοδο της απασχόλησης, σε καταστήματα στην πόλη του Βόλου, από τα οποία αφαιρούσαν χρήματα και διάφορα προϊόντα.

Συγκεκριμένα, κατά το τελευταίο δεκαήμερο μετέβησαν σε πέντε καταστήματα, στα οποία εισήλθαν οι τρεις γυναίκες, όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των (250) ευρώ και διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας (35,5) ευρώ.

Για τη διαφυγή τους χρησιμοποιούσαν το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο της 28χρονης, στο οποίο τους ανέμενε και οδηγούσε ο 60χρονος.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• το χρηματικό ποσό των (388,7) ευρώ, ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητά τους,
• το προαναφερόμενο όχημα,
• τέσσερα κινητά τηλέφωνα και
• μέρος των αφαιρεθέντων προϊόντων, τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διενέργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ