17.5 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Σύλληψη στα Τρίκαλα για ηρωίνη

Συνελήφθη, χθες (06-09-2014) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 54χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (0,2) γραμμαρίων.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Συνελήφθη, χθες (06-09-2014) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι σε τροχονομικό έλεγχο κατελήφθη να οδηγεί Δ.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, έχοντας προσαρμόσει σ’ αυτό πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, οι οποίες κατασχέθηκαν.

- Advertisement -

Συνελήφθη αλλοδαπός, κατά το χρόνο αποφυλάκισής του από τις φυλακές Κασσαβέτειας, δυνάμει καταδικαστικής απόφασης

Συνελήφθη, χθες (06-09-2014) το μεσημέρι στο Ειδικό Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Νέων (Ε.Α.Κ.Κ.Ν.) Κασσαβέτειας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, ένας (1) 21χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Παλαιστίνης, κατά το χρόνο αποφυλάκισής του από το Κατάστημα, για άλλο αδίκημα για το οποίο κρατούταν, διότι διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για ληστεία και απόπειρα βιασμού, με ποινή φυλάκισης δύο (2) ετών, έντεκα (11) μηνών και οκτώ (8) ημερών.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ