22.2 C
Trikala
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τέλος στα λάθη, λένε στον ΑΟΤ

Μετά την ισοπαλία με την Νεοκαισάρεια στον ΑΟ Τρίκαλα έχει αυξηθεί ο προβληματισμός. Δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα, αλλά και η εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, που αποτέλεσε καμπανάκι κινδύνου.
Με την ισοπαλία αυτή ο ΑΟΤ έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην 1η θέση όπου παρέμενε η Νεοκαισάρεια, ενώ… αθόρυβα στην κορυφή βρέθηκε και ο Καραϊσκάκης Άρτας!
Έτσι το μήνυμα που δόθηκε στους παίκτες του Άγγελου Διγκόζη είναι ότι αν θέλουν να υλοποιήσουν τον στόχο της ανόδου θα πρέπει να μοχθήσουν. Και ο αγώνας της Τετάρτης ήταν ένα παράδειγμα που δείχνει ότι αν πιστέψεις ότι… χαλαρά θα φτάσεις στην κορυφή τότε θα βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Από δω και πέρα το ζητούμενο είναι η σκληρή δουλειά.
Ο ΑΟΤ, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, θα πρέπει την Κυριακή να δώσουν το τελευταίο του παιχνίδια για το 2014.
Έχει προγραμματιστεί η 12η αγωνιστική αλλά για τον ΑΟ Τρίκαλα είναι πιθανό το ταξίδι στα Λευκάδια Ημαθίας να μην γίνει ποτέ. Και αυτό διότι την Τετάρτη δεν κατέβηκε να αγωνιστεί κόντρα στην Φιλιππιάδα, αφού δεν υπήρχαν χρήματα για να πληρώσουν τους διαιτητές. Έτσι δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να υπάρξει ενημέρωση προς την ΕΠΟ ότι αποσύρεται από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αν αυτό γίνει τότε ο ΑΟ Τρίκαλα θα πάρει τους βαθμούς στα χαρτιά και θα περιμένει να δει τι θα κάνουν οι άλλες ομάδες για την 12η αγωνιστική, ώστε να ξέρει σε ποια θέση θα κάνει Χριστούγεννα! Να σημειώσουμε πάντως ότι η ΕΠΟ όρισε κανονικά διαιτητή για το παιχνίδι.
Από εκεί και πέρα είναι σαφές ότι η μεταγραφική ενίσχυση θεωρείται δεδομένη, αλλά θα πρέπει να έρθουν παίκτες που να μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ