23 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τα γεύματα αγάπης συνεχίζονται στον Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης

Σε μια εποχή που τα προβλήματα αυξάνονται με ραγδαίο τρόπο η Εκκλησία προσπαθεί με κάθε τρόπο να δώσει βοήθεια στηρίζοντας συμπολίτες που έχουν μεγάλες ανάγκες.
Με τις ευλογίες του μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Αλεξίου και φέτος στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης συνεχίζεται να δίνεται φαγητό σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Ο πατήρ Δημήτρης Κατσαρός και ο πατήρ Στέργιος Γιαννάκος είδαν φέτος τις ανάγκες να αυξάνονται ακόμη περισσότερο, σημάδι ότι δυστυχώς τα προβλήματα δεν ελαττώνονται αλλά το αντίθετο.
Μάλιστα ο π. Δημήτριος τόνισε ότι «εμείς συνεχίζουμε να δίνουμε 40 μερίδες φαγητού κάθε μέρα και τις 7 ημέρες της εβδομάδας. Μάλιστα επειδή η ζήτηση είναι μεγάλη πολλές φορές ο αριθμός ξεπερνά και τις 40 μερίδες».
Για να γίνουν όλα αυτά υπάρχει η διάθεση για προσφορά άλλων συμπολιτών. Από την μια η στήριξη που δίνεται για τα τρόφιμα και όλα όσα χρειάζονται για να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες.
Από εκεί και πέρα για να γίνουν όλα αυτά υπάρχει ο εθελοντισμός περίπου 20 γυναικών της Ενορίας της Παναγιάς Φανερωμένης που με μεγάλη αγάπη προσφέρουν ώρες από την καθημερινότητα τους για να μαγειρέψουν τα φαγητά για τους ανθρώπους που είναι οι δικαιούχοι. «Χωρίς τις κυρίες της Ενορίας μας δεν θα μπορούσαν όλα αυτά να υλοποιηθούν», τόνισε ο π. Δημήτριος. Ενώ το ζητούμενο είναι η στήριξη στην προσπάθεια αυτή να στηριχθεί ακόμη περισσότερο, είτε από τους ενορίτες, είτε και από διάφορους επιχειρηματίες. Το σίγουρο είναι στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης παράγεται ένα σημαντικό έργο πάνω στην ίδια την διδασκαλία του Χριστού μας, άρα και από το υστέρημα του καλό είναι ο καθένας να βοηθήσει την προσπάθεια αυτή.

- Advertisement -

DSC_0193 DSC_0195

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ