16.2 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Τα είπε χωρίς… φόβο ο Μιχαλάκης

Ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης μιλώντας στο «Ράδιο Πρωινός 105,3» δεν δίστασε να μιλήσει -και μάλιστα χωρίς φόβο – για όλα τα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν στην κοινωνία και έχουν να κάνουν με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Ξεκίνησε για για τα προβλήματα στην απόδοση συνδεδεμένης ενίσχυσης:
«Το υπουργείο πρέπει να σκύψει στο πρόβλημα. Η σημερινή κυβέρνηση ακολουθεί τα λάθη της προηγούμενης κυβέρνησης. Οι παραγωγοί ξεκάθαρα είναι αγανακτισμένοι, εμείς θα είμαστε δίπλα τους και θα τους στηρίξουμε. Θα έχουμε συνεργασία με όλους για να δώσουμε λύση. Δεν είναι δυνατόν ιδιόκτητα χωράφια βάμβακος να «βαπτίζονται» βοσκοτόπια και να τα παίρνει ονοματισμένα ο Αγρινιώτης. Η χώρα πρέπει να στηρίζει τους αγρότες, αλλά όχι έτσι, με την αδικία. Πρέπει να προχωρήσουν οι χάρτες, να διορθωθούν τα βοσκοτόπια. Αν κάνουμε αυτά, οι άνθρωποι θα πάρουν κανονικά την συνδεδεμένη. Κάποιοι έχουν εξοφληθεί, άλλοι πήραν λιγότερα, γιατί εμφανίζεται το χωράφι τους ως βοσκότοπος. Θεωρώ ότι οι υπηρεσίες θα δώσουν τη λύση».
Για τις πρόωρες:
«Θεωρώ ότι από μέρα σε μέρα θα μπούνε. Αυτή την πληροφορία έχω. Είδατε ότι και με την ενισχυμένη πήγαμε δέκα μέρες πίσω. Ίσως και με τις πρόωρες να πάμε πίσω. Εγώ βέβαια είχα την πληροφορία ότι θα τα πάρουν την περασμένη Παρασκευή».
Για το ασθενοφόρο στην Καλαμπάκα:
«Αυτό είναι θέμα της διοίκησης του νοσοκομείου και της ΔΥΠΕ. Εγώ θα επικοινωνήσω με τον κ. Βενιζέλο για να μάθω γιατί δεν κυκλοφορεί το ασθενοφόρο και να δώσει μια λύση. Εγώ ήμουνα ενήμερος ότι παραδόθηκε το ασθενοφόρο και όχι ότι δεν χρησιμοποιείται. Για να μην λέω λόγια, θα μιλήσω με τον κ. Βενιζέλο».

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ