14 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τα ζώδια της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα…
επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

- Advertisement -

Κριός

Για εσάς τους Κριούς εξακολουθεί η περίοδος αυτή να έχει σχέση με τα συναισθηματικά σας , με συναντήσεις, επαφές ή συμφωνίες, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 5-7 Απριλίου, ενώ σε πλήρη δράση είστε όσοι έχετε γεννηθεί μετά τις 10 του μηνός. Η νέα θέση του Κρόνου -που ήδη έχει αρχίσει να λειτουργεί- σταθεροποιεί καταστάσεις για όσους έχετε γενέθλια 21-23 Μαρτίου. Στον εργασιακό σας χώρο προσέχετε τις υπερβολές που μπορεί να κάνετε. Με την Σελήνη σήμερα απέναντί σας μπορείτε να συζητήσετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Γενικά, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 9-10 του μηνός νιώθετε την ανάγκη να επαναστατήσετε, να κάνετε κάποιες αλλαγές στη ζωή σας τις οποίες όμως θα πρέπει να προσέξετε και να μελετήσετε πολύ προσεκτικά.

Ταύρος

Για τους Ταύρους που έχετε γεννηθεί τον Μάιο αρχίζει μια πολύ καλή περίοδος, ο Δίας ευνοεί τη συναισθηματική σας ζωή τις σχέσεις σας και τις φιλικές επαφές σας γενικότερα, υπό την προϋπόθεση ότι τις έχετε μετρήσει σωστά και τις έχει δοκιμάσει ο χρόνος. Ο Κρόνος φεύγει σιγά σιγά από το απέναντί σας ζώδιο και περνά στον Τοξότη, τομέα που επηρεάζει οικονομικά θέματα. Σε οικογενειακό επίπεδο υπάρχει ένταση, ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί μετά τις 14 Μαΐου. Θα κάνετε έξοδα για την οικογένειά σας, ενώ σήμερα θα πρέπει να ασχοληθείτε με την δουλειά σας. Στον εργασιακό σας χώρο φροντίστε ως τις 16/9 να ολοκληρώσετε συζητήσεις και συμφωνίες πριν ο ανάδρομος Ερμής φέρει μια νέα τροπή στα πράγματα.

Δίδυμοι

Δίδυμοι μου ο κυβερνήτης σας Ερμής βρίσκεται σε ένα ευνοϊκό για εσάς ζώδιο που βοηθά την επικοινωνία με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο όμως μετά τις 17 Σεπτεμβρίου που επιστρέφει ανάδρομος μπορεί να καθυστερήσουν κάποια πράγματα ή να γίνουν κάποιες αλλαγές. Θα έχετε συζητήσεις επαφές και συμφωνίες, ενώ εσείς του τρίτου δεκαημέρου είστε σε πλήρη δράση! Όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 5-6 Ιουνίου θα έχετε σημαντικές συναντήσεις, ενώ τα πράγματα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα καλά για όσους έχετε γεννηθεί μετά τις 13 του μηνός, φροντίστε λοιπόν να έρθετε σε συμφωνία με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας! Όσοι τώρα είστε γεννημένοι στο τέλος Μαΐου προσέχετε, υπάρχει κάτι απατηλό τόσο στην επαγγελματική όσο και την οικογενειακή σας ζωή το οποίο δεν είναι και τόσο ευεργετικό. Προσπαθήστε να πατάτε γερά στα πόδια σας και να μην τρέφετε αυταπάτες αυτόν τον καιρό. Ο Κρόνος θα επηρεάσει εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες (γύρω στις 21-22 Μαΐου), με νέα δεδομένα να υπάρξουν στις σχέσεις σας με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας, ιδιαίτερα προς το τέλος Σεπτεμβρίου.

Καρκίνος

Με την Σελήνη σήμερα να βρίσκεται στον Ζυγό εσάς τους Καρκίνους σας απασχολούν πάρα πολύ θέματα που έχουν σχέση με την οικογένειά σας, ενώ ο Ερμής που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο φέρνει στο προσκήνιο θέματα τα οποία έχουν σχέση με τα παιδιά ή τα νεαρά πρόσωπα της οικογένειας γενικότερα. Μετά τις 17/9 όμως που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος μπορεί να πάρετε διαφορετικές αποφάσεις, ενώ γενικά αυτόν τον καιρό κάνετε πολλά έξοδα. Για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος Ιουνίου τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευεργετικά, ακόμη και η χτεσινή έκλειψη δεν σας επηρεάζει δυσαρμονικά, αντίθετα ανοίγει νέους και πολύ σημαντικούς δρόμους που οδηγούν σε εκκινήσεις σημαντικές, δημιουργώντας νέα δεδομένα στη ζωή σας! Αρχίζει μια περίοδος που θα σας απασχολήσουν έντονα η εργασία αλλά και η υγεία σας.

Λέων

Εσάς τους Λέοντες η χτεσινή Νέα Σελήνη σας καλεί να ασχοληθείτε με ένα σημαντικό οικονομικό θέμα, ο Δίας ευνοεί γενικότερα τα οικονομικά σας υπό την προϋπόθεση ότι κινείστε βάσει ενός σταθερού πλάνου και δεν υπάρχει ουτοπία ή παραπλάνηση. Θα πρέπει αυτό το κομμάτι να το μελετήσετε πολύ προσεκτικά. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και να ευνοεί ιδιαίτερα την συναισθηματική σας ζωή με συναντήσεις και επαφές ειδικά για όσους είστε γεννημένοι μετά τις 8 Αυγούστου. Η ένταση δεν λείπει για εσάς που έχετε γεννηθεί μετά τις 16 του μηνός, με τον Άρη να σας κάνει δυναμικούς και ερωτικούς προσέχετε όμως και κρυολογήματα, μικροατυχήματα. Σε οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με άλλους (εφορίες, δάνεια, ασφάλειες) θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ρυθμίσετε τώρα αυτά τα θέματα γιατί αργότερα θα είναι ίσως πιο δύσκολο. Ρυθμίστε ως την Τετάρτη υποθέσεις που έχουν σχέση με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, γιατί αργότερα ή θα μετανιώσετε για αυτά ή αυτά δεν θα πραγματοποιούνται. Σήμερα, με την Σελήνη στον Ζυγό, μπορείτε να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.

Παρθένος

Για εσάς τους Παρθένους τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευεργετικά με τον Δία στο δικό σας ζώδιο να επηρεάζει όσους είστε γεννημένοι στο τέλος Αυγούστου, με τον Ποσειδώνα όμως απέναντί σας θα πρέπει να είστε πολύ προσγειωμένοι ώστε να μην σας παρασύρουν κάποια όνειρα ή κάποιες επιθυμίες στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας που περιέχουν το στοιχείο της ουτοπίας. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες δεν ευνοούνται, με τον Άρη που μετά τις 25 Σεπτεμβρίου περνά στο δικό σας ζώδιο να σας αποκαλύπτει τα όσα γίνονται τώρα παρασκηνιακά. Όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 26-24 του μηνός να ξέρετε ότι το τέλος Σεπτεμβρίου μπορεί να είναι πιεστικό καθώς ο Κρόνος στον Τοξότη θα φέρει στην επιφάνεια κάποια οικογενειακά θέματα. Προσέχετε λοιπόν. Ρυθμίστε τώρα ένα οικονομικό θέμα, πριν τις 17 του μηνός που ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του μη συνηγορώντας στην επίτευξη των στόχων σας.

Ζυγός

Εσείς οι Ζυγοί, με την Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο μπορείτε να κάνετε νέα και σημαντικά σχέδια ενώ η κοινωνική σας ζωή και οι φιλικές επαφές σας είναι ιδιαίτερα ευεργετικές! Μπορείτε σήμερα να συζητήσετε ένα σημαντικό θέμα ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 9 Οκτωβρίου, ενώ αν υπάρχουν κάποια σοβαρά θέματα που θέλετε να συζητήσετε κάντε το τώρα, πριν τις 17/9 που ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, καθώς τότε μπορεί να υπάρξουν πολύ σημαντικές αλλαγές οι οποίες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν καθυστερήσεις, παρανοήσεις και λάθη. Αποφύγετε να συζητήσετε με τους φίλους σας πράγματα που έχουν σχέση με τη δουλειά σας η οποία αυτό τον καιρό μπορεί να δείχνει ένα πλάνο που ίσως δεν είναι διαρκείας. Προσπαθήστε, όπως όλοι μας, να πατάτε γερά στα πόδια σας μιας και υπάρχει μια αρκετά ισχυρή παραπλανητική τάση που δείχνει ότι υπάρχουν νέα δεδομένα τα οποία όμως δεν θα είναι αληθινά.

Σκορπιός

Για εσάς τους Σκορπιούς τελειώνει μια περίοδος που η επαγγελματική και η κοινωνική σας ζωή ήταν ιδιαίτερα έντονες, με ευχάριστα γεγονότα να υπάρχουν στις κοινωνικές σας επαφές χωρίς όμως αυτόν τον καιρό να λείπει μια υπερβολή! Εσείς που έχετε γεννηθεί τον Οκτώβριο παρά το γεγονός ότι ένα σχέδιό σας συναισθηματικού ή κοινωνικού ενδιαφέροντος μπορεί να φαίνεται ότι έχει προοπτικές και σας επηρεάζει έντονα, μελετήστε όμως πολύ προσεκτικά μήπως υπάρχει και μια δόση ουτοπίας. Ο Κρόνος πλέον έχει εγκαταλείψει το δικό σας ζώδιο για να περάσει σε αυτό του Τοξότη, ενώ οι φίλοι σας είναι κοντά σας και σας στηρίζουν . Αν έχετε γεννηθεί μετά τις 16 του μηνός προσέχετε κρυολογήματα, μικροατυχήματα αλλά και τις εντάσεις με πρόσωπα κύρους. Μην δίνετε αφορμές για σχόλια γιατί μπορεί να σχολιαστείτε ενώ μπορεί να υπάρξουν και κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις σε βάρος σας, αν και μετά τις 17/9 που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος πολλά από αυτά θα σας αποκαλυφθούν.

Τοξότης

Οι Τοξότες των πρώτων ημερών, ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί 23-25 Νοεμβρίου ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε στο ζώδιό σας τον Κρόνο ο οποίος θα ανταμείψει όσους έχετε δουλέψει σωστά! Όμως, αν έχετε κάνει παραλείψεις είτε σε οικονομικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο ενδεχομένως εκεί προς το τέλος του μήνα ( γύρω στις 25-26 Σεπτεμβρίου) να σας το δείξει. Προς το παρόν, όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 7 του μηνός είστε σε μια πολύ καλή φάση, ενώ αν έχετε γεννηθεί μετά τις 13 είστε πολύ δραστήριοι και δυναμικοί , βλέπετε φίλους, αν όμως έχετε να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τα φιλικά σας πρόσωπα ή σε συλλογικό επίπεδο καλύτερα να την κάνετε σήμερα-αύριο. Όσοι είστε γεννημένοι στο τέλος Νοεμβρίου να γνωρίζετε ότι υπάρχει κάτι απατηλό, κάτι που δεν είναι εύκολα υλοποιήσιμο τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο!

Αιγόκερως

Για εσάς τους Αιγόκερους σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ρυθμίσετε επαγγελματικά θέματα, αν μάλιστα έχετε να κάνετε σοβαρές συζητήσεις φροντίστε να τις κάνετε αυτό το διήμερο που η Σελήνη θα βρίσκεται στο Ζυγό. Ο Δίας βεβαίως ευνοεί τα ταξίδια, τις σπουδές και τις νομικές υποθέσεις όσων είστε γεννημένοι τον Δεκέμβριο αρκεί βεβαίως να τα έχετε μελετήσει πολύ σωστά. Ο Κρόνος (δικός σας κυβερνήτης) περνά στον Τοξότη και μπορεί να σας δημιουργήσει κάποια άγχη ή κάποιες υποχρεώσεις, ενώ η συναισθηματική σας ζωή μπαίνει σε νέες βάσεις. Οικονομικά θέματα στα οποία εμπλέκονται τρίτοι (εφορίες, δάνεια, ασφάλειες), έχετε ακόμη το περιθώριο να επιδιώξετε την διευθέτησή τους.

Υδροχόος

Για εσάς τους Υδροχόους η θέση του Ερμή στον Ζυγό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και ανοίγει δρόμους για ταξίδια, σπουδές ή νομικές υποθέσεις, καθώς όμως από τις 17/9 ο Ερμής γίνεται ανάδρομος, αν έχετε ένα σοβαρό θέμα φροντίστε να το συζητήσετε ή να το συμφωνήσετε τώρα, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 4 του μηνός. Ένα οικονομικό θέμα μοιάζει να είναι ευνοϊκό αλλά είναι μάλλον απατηλό.. Ο Άρης απέναντί σας δημιουργεί εντάσεις σε εσάς που έχετε γεννηθεί μετά τις 12-15 του μηνός. Προστατευτείτε από κρυολογήματα, μικροατυχήματα και αποφύγετε να φορτιστείτε γενικότερα.

Ιχθείς

Η σημερινή ημέρα βοηθά εσάς τους Ιχθύς να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και αν αντιμετωπίζετε ένα τέτοιο θέμα φροντίστε να το ρυθμίσετε σήμερα αύριο πριν ο Ερμής γίνει ανάδρομος. Ο Ποσειδώνας επηρεάζει εσάς που είστε γεννημένοι στο τέλος Φεβρουαρίου ενώ η όψη του με τον Δία είναι σαν να διογκώνει αυτά που φαντάζεστε, ίσως όμως είναι απατηλά και ο Κρόνος που περνά στον Τοξότη θα σας το δείξει. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να μελετήσετε πολύ προσεκτικά μια σχέση ή μια συνεργασία σας. Στον τομέα της εργασίας σας εξακολουθούν να υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε να στηρίξετε τα πλάνα σας όπως επίσης υπάρχουν άνθρωποι που σας αποδέχονται και σας αγαπούν. Όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 19-20 Φεβρουαρίου προσέχετε παρά πολύ στο τέλος του Σεπτεμβρίου μιας και μπορεί να φέρει αναπάντεχες δυσκολίες σε επαγγελματικό επίπεδο.

πηγη:http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ