19.4 C
Trikala
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Τι γίνεται για την άνοδο σε περίπτωση ισοβαθμίας ΑΟΤ και Καραϊσκάκη;

Ο ΑΟ Τρίκαλα και η ΑΕ Καραϊσκάκης είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με τους ίδιους βαθμούς. Έτσι την τελευταία αγωνιστική οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους και πολλοί ρωτάνε τι θα γίνει σε περίπτωση που πάνε οι ομάδες με τους ίδιους βαθμούς και λήξει και εκείνο το παιχνίδι ισόπαλο.
Στο πρώτο γύρο το παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα. Αν αυτό γίνει και την τελευταία αγωνιστική τότε η άνοδος θα κριθεί σε μπαράζ, ανεξάρτητα με το σκορ της ισοπαλίας.
Ρεπορτάζ για το θέμα αυτό έχει η mikriligka, αναλυτικά:
Σε 2ο και 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής η πρωτιά θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Τι γίνεται με τις ισοβαθμίες λίγο πριν το φινάλε.

- Advertisement -

Σε πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται η άνοδος σε 2ο και 3ο όμιλο αφού προκύπτουν ισοβαθμίες.
Τα κριτήρια είναι ξεκάθαρα, καθώς υπολογίζουμε:
α) τους βαθμούς στα μεταξύ τους παιχνίδια
β) σε περίπτωση εκ νέου ισοβαθμίας, υπολογίζουμε την διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια
γ) αν και πάλι έχουμε ίση διαφορά , τότε οι δύο ομάδες οδηγούνται σε αγώνα μπαράζ
Μια κατηγορία στο φινάλε
Στον 2ο όμιλο Τρίκαλα και ΑΕ Καραϊσκάκης ισοβαθμούν στους 58. Το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες έληξε ισόπαλο 0-0, το δεύτερο θα πραγματοποιηθεί την τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου και ενδεχομένως, αν δεν προκύψουν βαθμολογικές απώλειες μέχρι τότε, θα κρίνει και την άνοδο.
Το πάνω χέρι ο Πανελευσινιακός
Στον 3ο όμιλο, ο Πανελευσινιακός ισοβαθμεί με τον Παναργειακό στους 53 βαθμούς. Υπάρχουν, όμως, ιδιαιτερότητες. Ο Πανελευσινιακός έχει κάνει το ρεπό του και έχει να δώσει ματς δύο ματς με ομάδες που αποχώρησαν (Μανδραϊκός-Κύμη). Από την ερχόμενη αγωνιστική ο Πανελευσινιακός θα είναι στο +3. Σε μαθηματικό επίπεδο, ο Παναργειακός έχει πιθανότητες ανόδου, ωστόσο,προκύπτει ότι με 7-9 βαθμούς η ομάδα της Ελευσίνας θα κλειδώσει την πρωτιά.
Κομβικός Παναρκαδικός
Κομβικό ματς για τα… μπαράζ είναι η αναμέτρηση Παναρκαδικός-Πανελευσινιακός. Και αυτό διότι εάν όλα κυλήσουν ομαλά και χωρίς απώλειες για τους δύο πρωτοπόρους, στην Αρκαδία, ισοπαλία και διπλό ευνοούν τον Πανελευσινιακό, ενώ ο “άσος” οδηγεί αναπόφευκτα σε μπαράζ.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ