15 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Τι θέλουν άραγε αυτού του τύπου οι πολέμιοι της κυβέρνησης;

Πριν από κάμποσο καιρό, ο τομεάρχης Υγείας του «ΠΟΤΑΜΙΟΥ», κάποιος Λιαρόπουλος, πανεπιστημιακός, ιδιοτελής γυρολόγος της πολιτικής,( πότε στη Ν.Δ. πότε ΠΑΣΟΚ), έγινε ευρύτερα γνωστός για την …πατριωτική του στάση, παίρνοντας σθεναρά τη θέση του Ντάισελμπλουμ, προέδρου του Γιουρογκρούπ, κατακεραυνώνοντας τον έλληνα υπουργό Γιάνη Βαρουφάκη. Δεν ξέρω αν έχει ακόμα, μετά την παραίτηση του, αποθέματα τυχοδιωκτισμού.
Σήμερα, τη σκυτάλη την πήρε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου του Σκάι. Και δήλωσε απερίφραστα ο εγκάθετος δημοσιογράφος( με η χωρίς εισαγωγικά): «Μεταξύ μας, ελπίζω, για το καλό όλων, το Ταμείο να κρατήσει αρκετά γερά, να μην υποχωρήσει σε αυτό το θέμα»!!!! Αναφέρεται ο αθεόφοβος στα εργασιακά ζητήματα, που η κυβέρνηση επιμένει, μήπως και περισωθεί κάτι για τους ταλαίπωρους τους εργαζόμενους και εκλιπαρεί το ΔΝΤ να μην υποκύψει!!!!
Αναλογίζεται κανείς: Τι θέλουν άραγε αυτού του τύπου οι πολέμιοι της κυβέρνησης; Ποιους υπηρετούν; Δεν θέλουν μια συμφωνία τέτοια με τους δανειστές, ώστε να πάμε ένα βήμα μπροστά; Είναι εγκάθετοι και αδρά αμειβόμενοι(κυριολεκτώ) εχθροί του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε δεν διστάζουν να ξεβρακώνονται δημόσια και να γελοιοποιούνται με τέτοιες θέσεις;
Σταύρος Φαλαγκάρας, εκπαιδευτικός

- Advertisement -

Υ.Γ. Μην χάσετε τη συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα FAZ, του ηγέτη του «ΠΟΤΑΜΙΟΥ», Σταύρου Θεοδωράκη

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ