26.2 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Το βάρος στην ΕΠΟ ρίχνει ο ΑΟΤ

Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα γραφεία της ΕΠΟ έχουν ρίξει τη ματιά τους στον ΑΟ Τρίκαλα, αφού περιμένουν να τελειώσουν και τυπικά το θέμα της συμμετοχής της ομάδας στην Γ’ Εθνική στη θέση του Φλαμουλίου.
Ελπίζουν ότι οι διαδικασίες θα τρέξουν γρήγορα, ενώ σ’ αυτό βοηθά και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Τρικάλων Θανάσης Μπουτζιώλης, ο οποίος για το λόγο αυτό από το βράδυ της Τρίτης βρίσκεται στην Αθήνα.
Οι άνθρωποι του ΑΟΤ βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία μαζί του, αφού ξέρουν ότι ο χρόνος πιέζει και πρέπει σε σύντομο χρονικό διάστημα να λήξει αυτό το θέμα για να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός.
Στην Αθήνα και ο Κουτσούρης
Και ο χρηματοδότης της ομάδας Χάρης Κουτσούρης βρέθηκε στην Αθήνα, ώστε να δει από κοντά πως κινούνται οι διαδικασίες για την συμμετοχή του ΑΟΤ στην Γ’ Εθνική. Και αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού ο ίδιος και οι συνεργάτες του ήδη εξετάζουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Ενώ για το θέμα του προπονητή θεωρούν ως ηθικό να συζητήσουν πρώτα με τον νυν προπονητή της ομάδας Βασίλη Γκούμπλια πριν πάρουν την όποια απόφαση.
Όπως και να έχει η πίεση του χρόνου υπάρχει και προφανώς αυτό που θέλουν στον ΑΟ Τρίκαλα είναι να λυθούν ένα ένα τα θέματα, ώστε να φανεί η διάθεση και η φιλοδοξία της ομάδας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνική. Άλλωστε δεν αποτελεί μυστικό ότι ο στόχος της ανόδου μοιάζει ως μονόδρομος.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ