14.8 C
Trikala
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Το δυο στα δυο έκανε ο Πυργετός

Δυναμικό ξεκίνημα για τον Πυργετό, επιβλήθηκε με 3-0 του Πύργου και έχει το απόλυτο μετά από 2 αγωνιστικές στην Α’ Ερασιτεχνική
Στο πρώτο ημίχρονο δεν έγιναν πολλά πράγματα αφού οι ομάδες έδειξαν προσοχή στην άμυνα. Η καλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ήταν για τον Πύργο, όταν στο 19’ ο Κοθράς έπιασε το σουτ για να διώξει θεαματικά σε κόρνερ ο Ιακωβάκης.
Ο Πυργετός απάντησε στο 22’ ο Νικολούσιος πλάσαρε για να φύγει η μπάλα κόρνερ.
Στο 42’ σέντρα του Δερμάνη κεφαλιά του Νικολούσιου άουτ.
Στην επανάληψη τα πράγματα ήταν διαφορετικά, αφού υπήρξαν καλές στιγμές και γκολ. Στο 49’ μακρινό σουτ του Μπαμπανάρα δεν βρήκε στόχο. Στο 52’ ο Τεντολούρης έχασε τη μπάλα ο Νικολούσιος πλάσαρε αλλά ο Γκίτσας πάνω στην γραμμή έδιωξε τη μπάλα.
Στο 64’ ο νεαρός Λουλές σε πολύ καλή αντεπίθεση για τον Πυργετό πλάσαρε τον Τεντολούρη και έκανε το 1-0. Για το γκολ αυτό οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στους γηπεδούχους ότι δεν τήρησαν το φερ πλέι για τον τραυματισμό του Μανώλη.
Προς το τέλος ο Πύργος πήγε για να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, έτσι το 83’ ο Ε. Ρίζος έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Έτσι για τους φιλοξενούμενους το φινάλε ήταν πολύ άσχημο. Στο 85’ ο Νικολούσιος πήγε να πλασάρει σε κενή εστία, έτσι ο Καραριώργος αναγκάστηκε να γίνει… τερματοφύλακας, ο διαιτητής σφύριξε το πέναλτι και απέβαλε τον αμυντικό του Πύργου. Ο τερματοφύλακας Ιακωβάκης το εκτέλεσε και έγραψε το 2-0.
Σας κερασάκι στην τούρτα στο 91’ ήρθε το πλασέ του Νικολούσιου για το τελικό 3-0.
Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία Γρατσάνη και των βοηθών του Κούρεντα και Νταλούκα.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΠΥΡΓΕΤΟΣ: Ιακωβάκης, Καραγκούνης, Δ. Μπουλογεώργος, Λάλος, Μπούλμπος, Δερμάνης, Παπαποστόλου (88’ Ε. Μπουλογεώργος), Ζαχαράκης, Λουλές (79’ Λέκας), Παϊλας (58’ Μπαλάφας), Νικολούσιος.
ΠΥΡΓΟΣ: Τεντολούρης, Καλόγηρος, Μενίτσας (74’ Ε. Ρίζος), Καραγιώργος, Μανώλης (67’ Β. Ρίζος), Ξαγαράς, Παπαδημητρίου (81’ Νταούλας), Αυγέρης, Μπαμπανάτσας, Κοθράς.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ