14.3 C
Trikala
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Το μήνυμα του δημάρχου Τρικκαίων για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών

Η αγωνία της έκδοσης των αποτελεσμάτων αποτελεί πλέον παρελθόν. Αρχίζει η αγωνία της καθημερινότητας και, κυρίως, της ολοκλήρωσης των σπουδών και της εύρεσης εργασίας. Η χαρά είναι διάχυτη σε όλους.
Συγχαίρω θερμά τους επιτυχόντες νέους και νέες του Δήμου μας, αναλογιζόμενος ότι η αποκόμιση εμπειριών και η απόκτηση πτυχίου, αποτελούν εφόδια που ανοίγουν τον δρόμο για τη ζωή.
Κυρίως, όμως, η είσοδος σε τμήμα ή σχολή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αποδεικνύει ότι ο καθένας μας μπορεί να εργάζεται σκληρά, με σύστημα και προγραμματισμό, προκειμένου να επιτύχει τον στόχο του.
Πλέον, οι επιτυχόντες έχουν μπροστά τους μία πολύ σημαντική ευκαιρία. Είναι στο χέρι τους να την αξιοποιήσουν.
Όπως στο χέρι των μη εισαχθέντων είναι να διαγράψουν τη λέξη αποτυχία. Δεν τους ταιριάζει. Με υπομονή, γνώση και συστηματικό διάβασμα, καμία ευκαιρία δεν χάνεται. Ούτε η εισαγωγή σε μια σχολή, ως αυτοσκοπός, αποτελεί τη μοναδική διέξοδο για έναν νέο τρικαλινό.
Η ζωή δίνει ευκαιρίες. Αρκεί κάποιος να εργαστεί σκληρά και να τις κυνηγήσει. Οι χαρούμενοι νέοι, τα γελαστά πρόσωπα, η ανακούφιση των γονέων, ακόμη και η στενοχώρια, είναι η ίδια η ζωή.
Ένα μόνο μπορούμε να ευχηθούμε σε όλους: Συνεχίστε με την ίδια δυναμική και αποφασιστικότητα!

- Advertisement -

Δημήτρης Παπαστεργίου
Δήμαρχος Τρικκαίων

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ