16.6 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Το παράπονο του Σπανού

Ο πρώην αντιδήμαρχος του δήμου Τρικκαίων Θόδωρος Σπανός καταδικάστηκε με 6μηνη ποινή φυλάκισης για παράβαση καθήκοντος επειδή επέτρεψαν σε Νιγηριανό το παραεμπόριο. Έτσι μιλώντας στο «Ράδιο Πρωινός 105,3» εμφανίστηκε με παράπονο για τη ποινή αυτή, που θεωρεί ότι η πράξη του έγινε με ανθρώπινα κριτήρια και όχι για όφελος. Αναλυτικά για το θέμα τόνισε:

- Advertisement -

«Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα αυτή την απόφαση. Το ανθρώπινο στοιχείο δεν δούλεψε. Δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται. Καθημερινά πνίγονται πολλοί μετανάστες και δεν μας νοιάζει γιατί είναι μετανάστες. Εγώ είμαι περήφανος για την πράξη μου και θα διδάξω στις κόρες μου ότι εάν βλέπετε έναν συνάνθρωπό σας να υποφέρει, να τον βοηθάτε.
Νομίζω ότι δεν επιβαρύνθηκε ο δήμος από τον φοιτητή που πουλούσε ρολόγια. Γιατί ήταν ένα παιδί φοιτητής. Γι’ αυτά που έκανα σαν αντιδήμαρχος και θα είμαι περήφανος ήταν όταν πήγα άμεσα στο Ξυλοπάροικο που καίγονταν ένα σπίτι και σβήσαμε την φωτιά και όταν δώσαμε πίσω την βαλίτσα στον Στηβ και μας κοιτούσε στα μάτια, σαν να του δώσαμε ζωή εκείνη τη στιγμή».

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ