23.9 C
Trikala
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Το στατιστικό θαύμα των Γκαραγκάνη – Γιαγιάκου!

Οι προπονητές της Δήμητρας/Απόλλωνα Αποστόλης Γκαραγκάνης και Νίκος Γιαγιάκος μετά την απόφαση Ρανιέρι να καλέσουν στην Εθνική τον Γιάννη Σκόνδρα έχουν ένα πραγματικά στατιστικό θαύμα. Ποιο είναι αυτό; Ότι δυο ποδοσφαιριστές που είναι από τα δικά τους σπλάχνα είναι μέλη της Εθνικής! Κάτι που είναι πραγματικά εντυπωσιακό.
Παίκτης της Εθνικής είναι εδώ και χρόνια ο Κώστας Φορτούνης και τώρα προστέθηκε και ο Γιάννης Σκόνδρας. Δυο παίκτες που οι δυο προπονητές τους είχαν από μικρά παιδιά στον Ασκληπιό και στην συνέχεια στην Δήμητρα και βέβαια δεν μπορεί παρά να μην κρύβουν την χαρά τους για την εξέλιξη αυτή.
Βέβαια στην ζωή δεν είναι τίποτα τυχαίο. Το δίδυμο της Δήμητρας δούλευε και συνεχίζει να δουλεύει με σοβαρότητα και χαμηλούς τόνους, ενώ οι ώρες στο γήπεδο είναι ατελείωτες. Όλα αυτά λοιπόν που γίνονται τώρα με Φορτούνη και Σκόνδρα δεν είναι κάτι που έτυχε, αλλά μάλλον είναι κάτι που δείχνει ότι σύντομα θα υπάρξει δρόμος και για άλλα παιδιά από αυτούς τους δυο προπονητές. Άλλωστε όσοι δουλεύουν και έχουν γνώσεις δεν μπορεί παρά να έρθει η ώρα να απολαύσουν τους καρπούς όλων αυτών…

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ