13.5 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Το 13ο Δημοτικό Σχολείο (Ριζαριό) σε «Πρωινό Λόγο» και «Ράδιο Πρωινός 105,3»

Με παιδικά χαμόγελα γέμισαν το πρωί της Τετάρτης οι εγκαταστάσεις της εφημερίδας του «Πρωινού Λόγου» και του «Ράδιο Πρωινός 105,3» στην Αγία Κυριακή. Αφορμή η επίσκεψη του 13ου δημοτικού σχολείου Τρικάλων (Ριζαριό), με την φροντίδα των δασκάλων τους.
Τα παιδιά της Β’ Γ’ και Δ’ τάξης του σχολείου έμαθαν για τον τρόπο δουλειάς σε εφημερίδα και ραδιόφωνο και ανταπέδωσαν με χαμόγελο και ευγενικούς τρόπους. Δείχνοντας ότι ο σεβασμός και οι καλοί τρόποι είναι έργο που γίνεται και στα σχολεία μας.
Ξεναγήθηκαν από την σελιδοποιό Σούλα Κουτρούκα στους χώρους της εφημερίδας, τους έγινε ενημέρωση για το πώς φτάνει η εφημερίδα στα χέρια μας και η όλη διαδικασία μέχρι να έρθει το τελικό αποτέλεσμα. Πέρασαν από το πιεστήριο και εκεί με την παιδική τους περιέργεια είδαν τα μηχανήματα και είχαν απορίες για το τι παράγει το καθένα.
Και βέβαια δεν θα μπορούσαν παρά να κάνουν και την… εισβολή τους στο ραδιοφωνικό στούντιο του «Ράδιο Πρωινός 105,3», όπου πήραν το μικρόφωνο, έστειλαν τις καλημέρες στους γονείς τους και απάντησαν σ’ όλες τις ερωτήσεις της Ελένης Νιζάμη. Τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου συνόδευε ο διευθυντής Δημήτρης Νούλας και οι δάσκαλοι Γιώργος Παπαδόπουλος, Γιώργος Πολύσης και Δέσποινα Κουτσή.

- Advertisement -

2 3

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ