13.6 C
Trikala
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Τρεις συλλήψεις στα Τρίκαλα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, σήμερα (14-08-2014) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, τρεις (3) ημεδαποί και συγκεκριμένα δύο 22χρονοι και ένας 28χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

- Advertisement -

Ειδικότερα, οι τρεις ημεδαποί, επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού μία χάρτινη συσκευασία με κάνναβη, βάρους (0,7) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.
Συνελήφθη στα Τρίκαλα αλλοδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή από κατάστημα

Συνελήφθη σήμερα (14-08-2014) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, ένας 19χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, κατηγορούμενος για κλοπή από κατάστημα.

Ειδικότερα, ο 19χρονος εισήλθε σε κατάστημα εμπορίας ηλεκτρονικών ειδών της πόλης, απ’ όπου αφαίρεσε μία παιχνιδομηχανή και έξι βιντεοπαιχνίδια, όμως έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Συνελήφθησαν πέντε (5) ανήλικοι στο Βόλο, για παραβίαση περιορισμών διαμονής

Συνελήφθησαν, σήμερα (14-08-2014) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας και του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Ιωνίας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, πέντε (5) ανήλικοι και συγκεκριμένα τρεις ημεδαποί και δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας από 15 έως 17 ετών, κατηγορούμενοι για παραβίαση περιορισμών διαμονής.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί ύστερα από αναζητήσεις, εντόπισαν και συνέλαβαν τους ανηλίκους, διότι λίγο νωρίτερα είχαν διαφύγει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης (Ι.Α.Α.Α.Σ.Ε.) Βόλου, όπου κρατούνταν, δυνάμει διατάξεων, λόγω διάπραξης αδικημάτων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
Συνελήφθη ημεδαπός στη Σκιάθο, στο πλαίσιο καθημερινών αστυνομικών ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Συνελήφθη σήμερα (14.08.2014) το μεσημέρι στη Σκιάθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, ένας 47χρονος ημεδαπός, στο πλαίσιο καθημερινών ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν, ο 47χρονος κατελήφθη να λειτουργεί κατάστημα, ιδιοκτησίας του, στερούμενος άδειας ίδρυσης και λειτουργίας από αρμόδια Αρχή.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ από τις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας θα συνεχιστούν παρόμοιοι έλεγχοι.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ