12.2 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τριήμερες εκδηλώσεις για το κλείσιμο της ΕΡΤ

Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΑ Λάρισας, Καρδίτσας και Τρικάλων διοργανώνουμε τριήμερες εκδηλώσεις στα Τρίκαλα, προκειμένου να γιορτάσουμε τον αγώνα ενός χρόνου από το κλείσιμο της ΕΡΤ.
Συγκεκριμένα, την Τρίτη, 10 Ιουνίου πραγματοποιούμε στην πλατεία Ρήγα Φεραίου στις 8 το βράδυ εκδήλωση συζήτηση με θέμα “απολύσεις, ανεργία, αντίσταση και προοπτική” και ομιλητές, τον Νίκο Τσιμπίδα, εκπρόσωπο του ραδιοφώνου της ΕΡΤ, Δήμητρα Κόκοβα απολυμένη εκπαιδευτικό και Χρύσα Κουκουσούλη, απολυμένη του ιδιωτικού τομέα.
Την Τετάρτη, στις 9 το βράδυ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου διοργανώνουμε συναυλία με τους: renovatio, Β. Αναγνώστου, Χ. Καραμπέρη και Ερν. Λούκα καθώς και με το ρεμπέτικο συγκρότημα της Κληματαριάς.
Την Πέμπτη στο δημαρχείο των Τρικάλων στις 8 το βράδυ παρουσιάζουμε το επανεκδοθέν από τις εκδόσεις των Συναδέλφων βιβλίο του Περικλή Κοροβέση “Ανθρωποφύλακες”. Θα είναι παρόν ο συγγραφέας.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους δημοσιογράφους καθώς και το Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας να πλαισιώσει και να συνδράμει στις εκδηλώσεις. Η παρουσία σας κρίνεται σημαντική.
Ευχαριστούμε θερμά
αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι ΕΡΑ Θεσσαλίας

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ