13.9 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ  ΣΤΙΣ 17-18-19 ΜΑΪΟΥ 2016

- Advertisement -

(ΤΡΙΚΑΛΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΑΡΤΑ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ-ΠΑΤΡΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ-ΣΠΑΡΤΗ-ΜΥΣΤΡΑΣ-ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ-ΝΑΥΠΛΙΟ-ΤΡΙΚΑΛΑ)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η Ημέρα,Τρίτη 17/5/16.  ΤΡΙΚΑΛΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΑΡΤΑ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ-ΠΑΤΡΑ , (405χλμ)

Αναχώρηση από το τουριστικό Γραφείο (Όθωνος 20 -παραπλεύρως γραφείου ΚΤΕΛ) στις 6.00 το πρωί με κατεύθυνση προς Εγνατία, κάνουμε 20λεπτη στάση για καφέ περιφερειακά των Ιωαννίνων. Συνεχίζοντας τη διαδρομή δίπλα στις όχθες του ποταμού Λούρου φθάνουμε στην Άρτα, επισκεπτόμαστε το θρυλικό Γεφύρι της και αναχωρούμε για την Αμφιλοχία όπου θα πάρουμε το μεσημεριανό μας φαγητό και θα ξεκουραστούμε  στην παραλία του Αμβρακικού κόλπου. Κατόπιν αναχωρούμε για το Μεσολόγγι – την Ιερά Πόλη. Θα επισκεφτούμε την «Πύλη Εξόδου» τον χωματένιο φράχτη και τον κήπο Ηρώων με τον Τύμβο – όπου έχουν ταφεί οστά αγωνιστών- ανδριάντες  και προτομές αγωνιστών και φιλελλήνων, όπως του Μάρκου Μπότσαρη, Κυριάκου Μαυρομιχάλη, του Λόρδου Βύρωνα. Διασχίζοντας τη γέφυρα  Αντιρρίου- Ρίου  φθάνουμε στην Πάτρα. Προσκύνημα στον ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

2η Ημέρα, Τετάρτη 18/5/16.ΠΑΤΡΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ-ΣΠΑΡΤΗ-ΜΥΣΤΡΑΣ-ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ (410 χλμ)

Πρόγευμα και αναχώρηση για την Αρχαία Ολυμπία, τον τόπο διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων. Μετά την επίσκεψη του αρχαιολογικού χώρου, αναχώρηση για τη Σπάρτη και Μυστρά ,την Βυζαντινή  πολιτεία της Πελοποννήσου.  Μεσημεριανό  φαγητό, ξεκούραση  και  συνέχιση της διαδρομής μας για Μονεμβασιά. Επίσκεψη του γνωστού μεσαιωνικού φρουρίου «βράχου της Μονεμβασιάς» και διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο της Μονεμβασιάς.

3η Ημέρα, Πέμπτη 19/5/16, ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ-ΝΑΥΠΛΙΟ-ΑΓΙΟΣ  ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ  «670χλμ»

Πρόγευμα και αναχώρηση για Ναύπλιο. Θα επισκεφτούμε το «Παλαμίδι»,   την πλατεία Συντάγματος και στη συνέχεια ελεύθερος  χρόνος για φαγητό και ξεκούραση. ΄Επειτα προσκύνημα στην ιερά Μονή του Αγίου Θεοδοσίου, δίπλα στο χωριό Παναρίτη. Τέλος παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής διαμέσου του ισθμού της Κορίνθου φτάνουμε στην πόλη μας αργά το βράδυ.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα:  24310 24310-23228-36363-6932578935, Γραφείο ταξιδίων Καραθανάση –  6978321531 (προέδρου Συλλόγου) και 6975101393 (ταμία Συλλόγου).

Δηλώσεις συμμετοχής: Στο Γραφείο ταξιδίων  Καραθανάση -΄Οθωνος 20, Τρίκαλα.

Σημείωση: Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις δηλώσεις συμμετοχής.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου                Ο Αντιπρόεδρος                                          Ο Ταμίας

Θεόδωρος Νέος                                 Κων/νος Γιαννόπουλος                   Ηλίας Σταμούλης

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ