16.2 C
Trikala
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Τρικαλινές ατάκες με τρικαλινά …νέα μεγάλων μεγεθών

Γράφει ο Θεσσαλός Πολίτης Βάιος Φασούλας

- Advertisement -

Σφύζει η … «Πίεση Του Κώστα Σκρέκα Στον Υπουργό Οικονομικών Για Μείωση Του ΕΝΦΙΑ…» στα Τρικαλινά ηλεκτρονικά ΜΜΕ και όχι μόνο. Μια υπερπροβολή …ενθαρρυντική για το σύνολο της κοινωνίας. Δε θα αναδημοσιεύσουμε την …πολιτική …πίεσή του˙ ο ενδιαφερόμενος συμπολίτης μπορεί να την αναζητήσει στις τοπικές ιστοσελίδες. Εμείς θα πούμε μόνο λίγα λόγια:

Λοιπόν, για ποια μείωση ομιλεί ο συμπαθής συμπολίτης, κύριος Σκρέκας και σε ποιον κόσμο απευθύνεται;

Για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ θα θέλαμε να ακούσουμε να λέει στους τρικαλινούς συμπολίτες και την…. πίεσή του να τη στρέψει στους πραγματικούς αυτουργούς του φορολογικού εκτρώματος.

Ας μηνύσει κάποιος στον εν λόγω κύριο πως οι τρικαλινοί δεν έχουν ανάγκη από μειώσεις, έχουν ανάγκη από καταργήσεις που άπτονται με τα μνημόνια και ο βουλευτής της ΝΔ τα έχει υποστηρίξει. Το …ενδιαφέρον για … μείωση του φασιστικού φορολογικού εκτρώματος…, ακόμα και αν αυτό συμβεί, αποτελεί προπέτασμα καπνού για τους βαλλόμενους φορολογούμενους πολίτες…, ανήκει στην αρένα των πραιτόρων της ΝΔ και του υπολοίπου των ΠαΣΟΚων, είναι σχήμα που δημιουργείται στα εργαστήρια του θεαθήναι, έτσι που οι υποστηριχτές τους (ψηφοφόροι τους) να συνεχίζουν να τους πιστεύουν και σαν ξεραμένες αντλίες από το αέναο ρούφηγμα, να αντλούν φρούδες ελπίδες…

Ας ελπίσουμε πως ο Σεπτεμβριανός άνεμος θα έχει άλλα χαρακτηριστικά στη διαδρομή του, περισσότερη συνέπεια, λιγότερη ουτοπία καθώς και περισσότερο… πολιτικό χιούμορ, που έχει κάνει όχι μόνο την πόλη μας γνωστή στο υπερπέραν αλλά και την Ελλάδα.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ