21.3 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τρικαλινοί Ιεράρχες στο ύστατο αντίο για τον Επίσκοπο Ρεντίνης Σεραφείμ ΦΩΤΟ

Με έντονη την παρουσία τρικαλινών Ιεραρχών οδηγήθηκε σήμερα Δευτέρα στην τελευταία του κατοικία μέσα σε κλίμα συγκίνησης, ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος Μακαριστός Επίσκοπος Ρεντίνης κυρός Σεραφείμ.
Η Εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ, ενώ παραβρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, αλλά και ο τρικαλινός στην καταγωγή Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αυλώνος κ. Χριστόδουλος και συγχοροστατούντων των Σεβ. Μητροπολιτών Λαρίσης Ιγνατίου, Κορωνείας Παντελεήμονος, , Καστορίας Σεραφείμ, Φθιώτιδος Νικολάου, Κοζάνης Παύλου, Κυθήρων Σεραφείμ, Φωκίδος Θεοκτίστου, Θηβών Γεωργίου, Ιλίου Αθηναγόρου, Κίτρους Γεωργίου, Ελασσώνος Χαρίτωνος, και του οικείου Ποιμενάρχου Μητρ. Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων Τιμοθέου.
Σημειωτέον ότι ο εκλιπών ιεράρχης τα τελευταία χρόνια της ζωής του ταλαιπωρήθηκε από την επάρατο νόσο και έδωσε άνιση μάχη υπομένοντας καρτερικά τη δοκιμασία που τελικά τον οδήγησε κοντά στο Θεό.

- Advertisement -

KARDITSA 1 KARDITSA 2 KARDITSA 3

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ