22.8 C
Trikala
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Τρικαλινός χρωστούσε στο δημόσιο πάνω από 1εκ. ευρώ

Συνελήφθη σήμερα (28-05-2014) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, ένας 58χρονος ημεδαπός για οφειλές προς το Δημόσιο.
Ειδικότερα, ο 58χρονος συνελήφθη, δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο ατομικές οφειλές, ύψους (1.278.064,51) ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

- Advertisement -

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί στη Λάρισα για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών, της παράνομης οπλοκατοχής και της παράβασης του νόμου περί βεγγαλικών
Συνελήφθησαν χθες (27-05-2014) το βράδυ στη Λάρισα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας τρεις ημεδαποί, δύο 40χρονοι και ένας 41χρονος για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών, της παράνομης οπλοκατοχής και της παράβασης του νόμου περί βεγγαλικών.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης από τον ένα 40χρονο, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα οικία του, με την παρουσία των άλλων δύο συλληφθέντων.
Κατά την έρευνα βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν :
• μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους (6,2) γραμμαρίων,
• δύο αυτοσχέδια τσιγαριλίκια, συνολικού βάρους (1,9) γραμμαρίων,
• ποσότητα μείγματος κάνναβης και καπνού, βάρους (1,2) γραμμαρίων,
• μία ηλεκτρονική ζυγαριά,
• ένα ξύλινο γκλομπ με τη θήκη του και
• ένα πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.
Συνελήφθη ημεδαπός στη Λάρισα στο πλαίσιο καθημερινών αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (27-05-2014) το βράδυ στη Λάρισα, στο πλαίσιο καθημερινών αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας ένας 16χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, ο 16χρονος αντιλαμβανόμενος την προσέγγιση αστυνομικών για επικείμενο έλεγχο, εκσφενδόνισε στο έδαφος ένα αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι με μείγμα καπνού και κάνναβης, βάρους (1) γραμμαρίου, το οποίο έκανε χρήση.
Σε αστυνομικό έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκε κατοχή του επιπλέον μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους (1,5) γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας.
Συνελήφθη στη Λάρισα ένας αλλοδαπός για πλαστογραφία πιστοποιητικού

Συνελήφθη χθες (27-05-2014) το απόγευμα στη Λάρισα από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας της Περιφερειακής Αστυνομικής Ασφάλειας Θεσσαλίας, ένας 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ, για πλαστογραφία πιστοποιητικού.

Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, ο 33χρονος επέδειξε πλαστό δελτίο αιτήσαντος ασύλου, το οποίο κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας.

Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί στην Καρδίτσα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί λαθρεμπορίας

Κατά τη νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία τους, αλλά και κατά την έρευνα που ακολούθησε σε αποθήκη του υπεραστικού σταθμού λεωφορείων της πόλης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (715) πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Συνελήφθησαν χθες (27-05-2014) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Καρδίτσας, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 27, 28 και 33 ετών, για παράβαση του νόμου περί λαθρεμπορίας.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία των συλληφθέντων, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (215) πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε αποθήκη του υπεραστικού σταθμού λεωφορείων της πόλης, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν (500) πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία είχαν ως παραλήπτη τον 28χρονο συλληφθέντα.

Τα λαθραία πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν και θα σταλούν στο Τελωνείο Τρικάλων, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ