13.9 C
Trikala
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τσίπρας: “Θα νικήσουμε, όπως σας βλέπω και με βλέπετε”

Υπό τους ήχους του συνθήματος “ούτε Βενιζέλος, ούτε Σαμαράς, ήρθε η ώρα της Αριστεράς” ξεκίνησε την ομιλία του στο κλειστό Γυμναστήριο του Τάε Κβο Ντο, όπου παρουσιάζει το πρόγραμμα του κόμματος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος τόνισε πως “ήρθε η ώρα της Δημοκρατίας”, κάνοντας λόγο για μία ιστορική στιγμή που θα καθορίσει το μέλλον της πατρίδας.

- Advertisement -

“Δεν θα παρασυρθούμε από τις απειλές των άσπονδων φίλων της Ελλάδας, ούτε από την προβοκάτσια” δήλωσε.

“Είμαστε εδώ στο διαρκές συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, που θέλει να φέρει τη Δημοκρατία στην Ελλάδα. Είμαστε εδώ για να αποφασίσουμε συλλογικά γνωρίζοντας πως έχουμε μία μόνο δυνατότητα: Να νικήσουμε. Η νίκη μας είναι βέβαιη όπως σας βλέπω και με βλέπετε, αρκεί να δώσουμε όλοι μαζί με την καρδιά και το νου τη μάχη”.

“Στο συνέδριό μας είναι παρούσα όλη η Ελλάδα, όχι του Μνημονίου, αλλά αυτή της Δημοκρατίας”, τόνισε και πρόσθεσε:

“Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει έναν λαό που είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει το δίκιο του. Εμείς ξέρουμε πως ο δικός μας αντίπαλος δεν είναι μόνο η φθαρμένη κυβέρνηση του κ. Σαμαρά άλλα το κατεστημένο που έχει μετατρέψει την ενημέρωση σε προπαγάνδα φόβου, την κοινοβουλευτική διαδικασία σε μηχανισμό παραγωγής διαταγμάτων”.

Εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό τονίζοντας πως ο κ. Σαμαράς κρύβεται και νεκρανασταίνει το Grexit και τη χρεοκοπία και “χωρίς να σέβεται το αξίωμά του ‘σέρνει τον χορό των ζόμπι”. “Εμείς με το αύριο και εκείνοι με το οδυνηρό χθες” δήλωσε.

Σημείωσε ότι το κλίμα αλλάζει στην Ευρώπη και ότι μόνο ο πρωθυπουργός και η “εγχώρια διαπλοκή” επιμένει στην κινδυνολογία.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η Ευρώπη που αλλάζει, ενώ ο κ. Σαμαράς είναι η οπισθοφυλακή του κ. Σόιμπλε και της λιτότητας που οπισθοχωρεί”, σημείωσε και τόνισε πως “δυστυχώς για τον κ. Σαμαρά στις 25 Ιανουαρίου δεν ψηφίζει ο κ. Σόιμπλε και η κ. Μέρκελ, αλλά οι έλληνες πολίτες”.

Έκανε δε λόγο για ένα νέο Μνημόνιο που θα φέρει νέα μέτρα λιτότητας, αναφερόμενος στο mail Χαρδούβελη.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ