18.3 C
Trikala
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Τσιπουράκι με τον αδελφό του Καραμανλή!

Στην Πρώτη Σερρών βρέθηκε ο τρικαλινός δικηγόρος Απόστολος Τσαντίλας, ύστερα από πρόσκληση του Γιώργου Καρανανλή, αδελφού του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, σε δείπνο.
Ο Γιώργος Καραμανλής κάθε χρόνο τέτοιο καιρό βγάζει το δικό του τσίπουρο και καλεί λιγοστούς φίλους από όλη την Ελλάδα. Από την Θεσσαλία προσκεκλημένος ήταν ο Απόστολος Τσταντίλας, ο οποίος είναι και μέλος της τοπικής οργάνωσης Πρώτης Σερρών εδώ και χρόνια.
Σχετικά με το δείπνο, εκτός από το τσίπουρο την τιμητική τους είχαν τα λουκάνικα, από τον Πρόδρομο Τρικάλων, χωρίς του Απ. Τσαντίλα και όσο αφορά τα μουσικά ακούσματα της βραδιάς από Τσιτάνη μέχρι Στράτο Διονυσίου. Η φωτογραφία άλλωστε δείχνει το κέφι που υπήρξε, με τον καλλιτέχνη που κράτησε συντροφιά στην παρέα, τον Αποστόλη Τσαντίλα στο μέσο και τον αδελφό του πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Καραμανλή στα αριστερά. Η επόμενη συνάντηση σίγουρα θα γίνει στα Τρίκαλα. Τώρα για πολιτική είναι άγνωστο αν μίλησαν, αφού ο Γιώργος Καραμανλής είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων, αν και ποτέ δεν ξέρεις…

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ