16.1 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τσόγιας: «Ο Δράκος μας είπε… ελάτε στο χωριό να σας χορέψουμε, τα εισιτήρια έχουν προπωληθεί»

Σοκαρισμένος… εμφανίστηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΟ Τρίκαλα, Δημήτρης Τσόγιας στην αθλητική εκπομπή του netsport.gr «This is… sportnight» μετά την επικοινωνία που είχε ο αντιπρόεδρος του ΑΟΤ, Νίκος Μπακογιαννης με τον βασικό χρηματοδότη του Καραϊσκάκη, Οδυσσέα Δράκο.
Ο κ. Τσόγιας ανέφερε πως ο ηγέτης της ΑΕ Καραϊσκάκης δε θέλησε να μιλήσει με τον κ. Μπακογιάννη, λέγοντάς του «Τα εισιτήρια έχουν προπωληθεί, ελάτε στο χωριό να σας χορέψουμε» και του έκλεισε το τηλέφωνο.
Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΟΤ είπε μεταξύ άλλων: «Θεωρήσαμε σωστό πριν κάνουμε αίτημα στην ΕΠΟ, να έρθουμε σε επικοινωνία με τον άμεσα υπεύθυνο της ΑΕ Καραϊσκάκης, τον κ. Δράκο. Ήρθε σε επικοινωνία ο αντιπρόεδρος του ΑΟΤ (σ.σ. ο Νίκος Μπακογιάννης) και ο κ. Δρακος του είπε «Ξέρω ποιοι είστε, ελάτε στο χωριό για να χορέψετε, τα εισιτήρια έχουν προπωληθεί» και έκλεισε το τηλέφωνο.
Ντρέπομαι που το λέω…. Εμείς φερόμαστε στον κόσμο με τον καλύτερο τρόπο και που καταλήγει μια άλλη διοίκηση να μας συμπεριφέρεται. Δε νομίζω ότι θίξαμε κανέναν. Σαν διοίκηση δε προκαλέσαμε κανέναν. Αυτή η αντιμετώπιση είναι σοκαριστική. Είναι θέμα συμπεριφοράς. Είναι σεβαστό το ότι δε θέλει να δώσει εισιτήρια αλλά η συμπεριφορά αυτή δεν είναι σωστή, να κλείσεις το τηλέφωνο σε όποιον είναι απέναντι σου. Δεν υπήρξε απειλή… υπήρξε απαξίωση.
Κανένα μέλος της διοίκησης σε όποιο γήπεδο και εάν πήγαμε, δεν έχουμε κανένα παράπονο από μέλη άλλων διοικήσεων. Αυτό εδώ… δε μπορώ να το καταλάβω. Είμαι και εγώ σοκαρισμένος».
Εάν μας έδιναν 200 εισιτήρια…. Θα εκτονώνονταν και το κλίμα. Ότι και να γίνει όμως, η ομάδα θα πάει».

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ