20.6 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Φαίνεται παντού το ρεύμα του Θανάση Λιούτα-όλη η δραστηριότητα-πρόγραμμα (ΦΩΤΟ)

Το ρεύμα του Θανάση Λιούτα εδραιώνεται μέρα με τη μέρα, σε κάθε γωνιά του Νομού, όπου βρίσκεται.
Η ίδια εκτίμηση επιβεβαιώθηκε και στο Κεφαλόβρυσο και στη Φωτάδα, όπου βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα.
Παρέστη διαδοχικά στους Πανηγυρικούς Εσπερινούς μετ’ αρτοκλασίας που τελέστηκαν στους ομώνυμους Ιερούς Ναούς του Κεφαλοβρύσου και της Φωτάδας, όπου προσφέρθηκε παραδοσιακό φαγητό.
Έγινε δεκτός με θερμές εκδηλώσεις από τους κατοίκους των δύο Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Τρικκαίων. Στο Κεφαλόβρυσο έσφιξε πολλά χέρια. Εκτός από απλούς πολίτες, συνάντησε και αυτοδιοικητικούς: τον δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου (σ.σ. για δεύτερη φορά την ίδια μέρα, καθώς το πρωί προηγήθηκε τετ α τετ στο Δημαρχείο), τον αντιδήμαρχο Περιφέρειας (Τομέας Β’) Κίμωνα Αναστασόπουλο, τον πρόεδρο της Τ.Κ. Χαράλαμπο Ρεντζιλά, τους δημοτικούς συμβούλους Χρήστο Μπούρα & Σοφία Αλεστά και τον πρώην δήμαρχο Φαλώρειας Αντώνη Ντιντή.
Στη Φωτάδα είχε την ευκαιρία να δει παλιούς και νέους φίλους/-ες, οι οποίοι πληθαίνουν μέρα με την ημέρα και στηρίζουν ενθέρμως την υποψηφιότητά του.
Νωρίτερα, πέρασε από Λεπτοκαρυά και Σωτήρα, ενώ τελευταίος σταθμός της περιοδείας του ήταν το Δενδροχώρι. Ο κ. Λιούτας μοιράστηκε την αγωνία των παραγωγών για το αύριο του πρωτογενούς τομέα, για τις οικονομικές δυσκολίες, για την κρίση, για την Ελλάδα.
Στο πρόσωπό του οι πολίτες βρήκαν έναν άνθρωπο έτοιμο ν’ αναλάβει τις ευθύνες του και να δουλέψει σκληρά για να πάει ο Νομός μπροστά, αφού εκείνο που τον ενδιαφέρει δεν είναι το κτίσιμο μιας πολιτικής καριέρας, αλλά η ανασύσταση και η βιώσιμη ανάπτυξη της ελληνικής υπαίθρου…

- Advertisement -

DSC04140 DSC04155 DSC04185 DSC04194 DSC04221 DSC04230 DSC04238
………………………………………………………………………………..

Οι εκλογές… εκλογές αλλά και το μπάσκετ… μπάσκετ για τον Θανάση Λιούτα

Οι εκλογές… εκλογές αλλά και το μπάσκετ… μπάσκετ για τον Θανάση Λιούτα ο οποίος το περασμένο Σάββατο, καθυστέρησε το πρόγραμμα των περιοδειών του για να βρεθεί κοντά στα Τρίκαλα BC Aries στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Στη φωτογραφία διακρίνεται ο ίδιος και από αριστερά Αχιλλέας Ρουσιαμάνης (μεγαλομέτοχος ΚΑΕ), ΕυθύμηςΡεντζιάς (Γενικός Διευθυντής), Χρήστος Τσέκος (Teammanager) και Χρήστος Δεληγιάννης (Αρχηγός Τρικάλων BC Aries).

lioutas_gipedo

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ