24.5 C
Trikala
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Φεστιβάλ μονής Πάου 2016

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ μονής Πάου “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2016″ που διοργανώνεται από το Τμήμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων της Εταιρείας Αξιοποίησης της περιουσίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου (παλιά μονή Πάου στην Αργαλαστή), το πρόγραμμα του τριημέρου 19, 20 και 21Αυγούστου, περιλαμβάνει τα εξής:

- Advertisement -

 Παρασκευή 19Αυγούστου 2016″Η Αλήθεια είναι δύο ”
Πρόκειται για τραγούδια της Μαρίας Θωίδου από το καινούργιο της cd καθώς και άλλα που συμπληρώνουν μια ατμόσφαιρα γεμάτη αναμνήσεις και επιθυμίες, αισθήσεις και αισθήματα. Ερμηνεύει το συγκρότημα Drasta που αποτελείται από τους Φίλιππο Κωσταβέλη στο πιάνο,JamesWilly στο σαξόφωνο και την πολίτικη λύρα και τραγουδούν η Μαρία Θωίδου και η Έλσα Μουρατίδου.
Η Μαρία Θωίδουσυμμετέχει στη διοργάνωση του Φεστιβάλ μονής Πάου ως καλλιτεχνική διευθύντρια και είναι υπεύθυνη των Μουσικών Συνόλων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Ώρα έναρξης 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 7 €

 Σάββατο 20Αυγούστου 2016″Χάνομαι γιατί ρεμβάζω ”
‘Πήραν και τραγούδησαν ένα ποτό αλεξίλυπον όπως το κρασί,
γιατί ήθελαν να μας πουν πως τις καλύτερες μας στιγμές,
το λογικό μας σταματάει …’
Μοναδικές συνθέσεις με υπέροχους στίχους από σημαντικούς ποιητές που ερμηνεύουν η Δώρα Μπάκα και η Μαρία Θωίδου. Μαζί τους οι Χάρης Καβαλιεράτος στην κιθάρα, BarnbaraSauter στο βιολί, τη φλογέρα και τις δεύτερες φωνές, ΜιχάληςΣουλάκης στο κοντραμπάσο και ΜάρκελλοςΧρυσικόπουλος στο τσέμπαλο.
Οι Χάνομαι γιατί ρεμβάζω, είναι ένα από τα μακροβιότερα ελληνικά συγκροτήματα, που εκτός από τα φυσικά όργανα και την κλασική προσέγγιση, διακρίνονται για την επιλογή των στίχων και την υπέροχη ενορχήστρωσή τους. Πρόκειται για εξαιρετικούς μουσικούς που θα μας ταξιδέψουν!
Ώρα έναρξης 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 9 €

 Κυριακή 21Αυγούστου 2016″BallonRouge”
Ήχοι από τον χώρο της σουίγκ, αλλά και ρυθμοί μπλούζ, μπόσα νόβα ή ρούμπα, με φαντασία και εφευρετικότητα.
Το συγκρότημα αποτελείται από τον Γιώργο Γκλάβο στην κιθάρα και τη φωνή, τον Σπύρο Τσιλοφύτη στην κιθάρα, την Εύα Δημοκωστούλα στο βιολί και τη φωνή και τον Δημήτρη Πίχα στο κοντραμπάσο.
Απολαύστε τη χορευτική μουσική με καλοκαιρινή διάθεση…

Ώρα έναρξης 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 7 €

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ