16.7 C
Trikala
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Φεστιβάλ μονή Πάου 2016

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ μονής Πάου “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2016″ που διοργανώνεται από το Τμήμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων της Εταιρείας Αξιοποίησης της περιουσίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου (παλιά μονή Πάου στην Αργαλαστή), το πρόγραμμα του τριημέρου 5, 6 και 7Αυγούστου, περιλαμβάνει τα εξής:

- Advertisement -

Παρασκευή 5Αυγούστου 2016″Ρεμπέτικα και Πειραγμένα”
Ο βιρτουόζος Δημήτρης Μυστακίδης σε μια μοναδική εμφάνιση ως σολίστας, θα μας ταξιδέψει με τον πλούτο των ηχοχρωμάτων της κιθάρας του στη βαθύτερη ουσία του ρεμπέτικου.
Ώρα έναρξης 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 7 €

Σάββατο 6Αυγούστου 2016
Ο Πέτρος Μάλαμας με τη συνοδεία του Νίκου Παπαϊωάννου στο τσέλο και τα πλήκτρα,θα μας διηγηθεί μετο δικό του αισθαντικό τρόπο μέσα από τα τραγούδια του,ιστορίες της καρδιάς και περιπέτειεςτης ζωής κλεισμένες σε υπέροχες μελωδίες.
Ώρα έναρξης 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 7 €

Κυριακή 7Αυγούστου 2016
Το τριήμερο ολοκληρώνεται με τους καταξιωμένους μουσικούς Κώστα Μακρυγιαννάκη στην κιθάρα και Θεόφυλο Σωτηριάδη στο σαξόφωνο,που θα παρουσιάσουντο έργο «On Lacrimae». Πρόκειται για ερμηνείες και αυτοσχεδιασμούς πάνω στο έργο του J.Dowland “Lacrimae” που συνδυάζουν τον ακουστικό με τον ηλεκτρικό ήχο, με διαφορετικές αισθητικές κατευθύνσεις.
Ώρα έναρξης 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 7 €

Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ στην ηλεκτρονική δ/νση:
http://monipaoufestival.weebly.com/iotaomicron973lambdaiotaomicronsigmaf.html

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ