21.3 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Φεστιβάλ μονή Πάου 2016

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ μονής Πάου “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2016” που διοργανώνεται από το Τμήμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων της Εταιρείας Αξιοποίησης της περιουσίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου (παλιά μονή Πάου στην Αργαλαστή), το πρόγραμμα του τριημέρου 29, 30 και 31 Ιουλίου, περιλαμβάνει τα εξής:
Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

- Advertisement -

Ο διακεκριμένος σολίστας στο ακορντεόν και ταλαντούχος καραγκιοζοπαίχτης Δήμος Βουγιούκαςθα μας χαρίσει μια μοναδική βραδιά με Καραγκιόζη. Έχοντας μαθητεύσει κοντά στον σπουδαίο Θανάση Σπυρόπουλο αλλά και μέσα από την πολύχρονη πείρα τουθα μας μεταφέρει το κλίμα και τη μαγεία αυτής της μοναδικής παράδοσης.

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Το Μουσικό Σύνολο “Ίαμβος”, από το Βόλο, θα προσφέρει στους θεατές συναυλία οργανικής μουσικής. ” Ο χορός… αλλιώς ” είναι ο τίτλος της συναυλίας καθώς τα ορχηστρικά κομμάτια σημαντικών συνθετών που θα ακουστούν βασίζονται πάνω σε χορούς. Ο «Ίαμβος» έχει κάνει πολυάριθμες εμφανίσεις, με μεγάλη επιτυχία, τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Στην τρομπέτα είναι ο Κωνσταντίνος Γράβος, στο πιάνο η Σέβη Μαζέρα και στο τσέλο η Ζαφειρούλα Χαντή.
Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Το τριήμερο ολοκληρώνεται με το μουσικό σχήμα Pizoj που θα παίξει για τους θεατές τραγούδια μεγάλων Ελλήνων δημιουργών. Πρόκειται για ένα νεανικό μουσικό σύνολο το οποίο αποτελείται από απόφοιτους και φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με την ΧρυσιάνναΚαραμέρη στη φωνή, τη Μαριάννα Σταυροπούλου στη φωνή και το πιάνο, και τους Φώτη Στρατηγό και Νίκο Ταξιλτάρη στη φωνή και την κιθάρα.

Οι βραδιές ξεκινούν στις 9 το βράδι και η είσοδος ανέρχεται στα 7 €.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ