13.5 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Φιλική νίκη της Φαρκαδόνας επί των Φαρσάλων

Ένα δυνατό και με πολλές ευκαιρίες για γκολ παιχνίδι είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν σήμερα όσοι βρέθηκαν στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου της Φαρκαδόνας, εκεί που η Α.Ε.Φ υποδέχθηκε τον Αχιλλέα Φαρσάλων στα πλαίσια των φιλικών αναμετρήσεων της προετοιμασίας. Τα δύο σωματεία αναμετρήθηκαν για δεύτερη φορά μέσα σε πέντε ημέρες και νικήτρια αναδείχθηκε και πάλι η ομάδα των Τρικάλων, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Αλέξανδρος Νικούλης. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ήταν το τάιμ άουτ που σφύριξε ο ρέφερι της αναμέτρησης κ. Μίσσας στο πρώτο ημίχρονο λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν στον αγωνιστικό χώρο, καθώς και το ζεστό χειροκρότημα προς το πρόσωπο του Κώστα Νεμπεγλέρα όταν ο προαναφερόμενος έγινε αλλαγή για χάρη των φιλοξενούμενων.

- Advertisement -

Οι φάσεις της αναμέτρησης:

32′ Ο Πολυζόπουλος εισχωρεί από δεξιά στην μεγάλη περιοχή του Κουτσουκέρα, σεντράρει και ο αφύλαχτος Νικούλης με κεφαλιά ανοίγει το σκορ.

41′ Ο Κουρούμαλος πιάνει την κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή, αλλά ο Πατσιαλής θεαματικά του λέει όχι στο γκολ.

42′ Λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων, ο Γκαντιάς γίνεται αποδέκτης της μπάλας αλλά το ψηλό κρεμαστό του σουτ, εξουδετερώνεται τελευταία στιγμή από τον Κουτσουκέρα.

60′ Ο Διβανές με κεραυνό μέσα από την μεγάλη περιοχή σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Γκικούδη.

Α.Ε.Φ:Πατσιαλής,Κουμπούρας,Φορτούνης,Νάκου,Αετόπουλος,Γκαντιάς,Πολυζόπουλος,Ιακωβάκης,Διβανές,Νικούλης,Μίλκοβιτσ

Έπαιξαν επίσης:Τρυφούνοβιτσ,Μπασιάκας,Κοντοβάς,Παπανδρέου,Ζαφειρίου,Παληγιάννης,Τσιούκας,Κουλτσιάκης,Σταμέκος,Γεωργίου,Μάλλιαρης

Αχιλλέας Φαρσάλων:Κουτσουκέρας,Οικονόμου,Τσανάκας,Φιλοιπούλης,Καραμπούζης,Νεμπεγλέρας,Τσετιροκλής,Κομισόπουλος,Κούρμαλος,Μπλατσέρης,Μπένος

Έπαιξαν επίσης:Αντωνιάδης,Αναγνώστης,Πλιούπας,Γκικούδης,Γρηγορίου,Ξυνογαλάς,Ζαγγανάς,Κατσανάκης,Τζέκας

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ