20.1 C
Trikala
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Φλεβαράκης: «Δώσαμε ό,τι είχαμε κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Τα Τρίκαλα BC έδωσαν τον καλύτερο αυτό τους απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δεν αποδείχθηκε αρκετό για να κερδίσουν.

- Advertisement -

Οι Θεσσαλοί γνώρισαν εντός έδρας ήττα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League, με τον προπονητή τους Κώστα Φλεβαράκη να εμφανίζεται απογοητευμένος στη συνέντευξη Τύπου: «Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος είχα πει ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι πιο κοντά στους δύο μεγάλους παρά στους υπόλοιπους και αισθάνομαι δικαιωμένος για αυτό, καθώς το δείχνει η πορεία του και αξίζουν συγχαρητήρια για τα όσα κάνουν και μέσα και έξω από την Ελλάδα. Εμείς αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα όλη την εβδομάδα, αλλά δώσαμε ό,τι είχαμε. Πέρυσι ο Κάρτερ μας έβαλε καλάθι σε νεκρό χρόνο, τώρα ο ΠΑΟΚ κέρδισε τρίτο παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να παίρνεις ό,τι θετικό μπορείς από αυτά τα παιχνίδια, καθώς έρχεται μια τριάδα αγώνων που για εμάς μπορεί να είναι ολόκληρη η σεζόν. Παίξαμε καλή άμυνα κι αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να πάρουμε προβάδισμα με την ευστοχία που είχαμε σε εκείνο το σημείο. Εκεί που πήγε το ματς, κρίθηκε στη μία βολή, στι ένα τρίποντο, ο ΠΑΟΚ έχει πολλή εμπειρία να γυρίζει τα ματς. Πέρα από το παιχνίδι, που είναι σημαντικό, πρέπει να καταλάβει ο κόσμος των Τρικάλων πόσο δουλεύουμε και προσπαθούμε. Εάν είχαμε τους παίκτες που μας λείπουν καταλαβαίνει ο καθένας πού θα ήμασταν. Στο τέλος η κούραση σε Ίνγκραμ και Χάρις ήταν ξεκάθαρη. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη».

Από τους παίκτες μίλησε ο Άλεξ Χάρις: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ απογοητευμένος αυτή τη στιγμή, καθώς θεωρώ ότι παίξαμε αρκετά καλά για να έχουμε ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι. Εάν αναλογιστούμε ότι η μισή ομάδα είχε προβλήματα με ασθένειας αυτή την εβδομάδα θεωρώ ότι όλοι παίξαμε αρκετά καλά για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είμαι πολύ απογοητευμένος από την τελευταία φάση και την ευκαιρία που εγώ είχα. Ήταν ένα τεράστιο, απαίσιο λάθος και θα έπρεπε να είχα κάνει κάτι καλύτερο για την ομάδα μου, αφού είμαι ένας από τους λίγους που δεν ήμουν άρρωστος, οπότε δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Θα δουλέψω αρκετά σκληρά για να μη συμβεί ξανά στο μέλλον κάτι τέτοιο».

0bc57b7223f89433bc5eaf542abf8606_L
Μαρκόπουλος: «Ομαδική δουλειά και τύχη»

Ικανότητα και λίγη από τύχη χρειάστηκε ο ΠΑΟΚ για να επιβληθεί των Τρικάλων BC, σύμφωνα με το Σούλη Μαρκόπουλο.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πέρασε νικηφόρα από το Δημοτικό Κλειστό Κατσιμήδου, για τη 13η αγωνιστική της Basket League, με τον προπονητή του να εξηγεί στη συνέντευξη Τύπου: «Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Τα Τρίκαλα είναι πολύ καλή ομάδα και οι εμφανίσεις απέναντι σε ΑΕΚ και Ρέθυμνο έδειξαν ότι ξέρουν πού βαδίζουν, πού στοχεύουν και τι μπορούν να κάνουν μέσα στο γήπεδο. Έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά, αλλά μόλις δώσαμε γήπεδο σε παίκτες που είναι εύστοχοι είδαμε τι έγινε. Πήραμε διαφορά έντεκα πόντων στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά τα Τρίκαλα αντέδρασαν σωστά, έβγαλαν μεγάλα σουτ και γύρισαν το ματς. Βάλαμε μεγάλα σουτ στο τέλος, ήμασταν και τυχεροί, αλλά αυτό έγινε και μέσα από ομαδική δουλειά και καλό γύρισμα της μπάλας».

Ο Χρήστος Σαλούστρος εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου, δηλώνοντας: «Ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε πόσο δύσκολο θα ήταν. Μπήκαμε λίγο πιο δυνατά από ό,τι τα Τρίκαλα τα οποία έχουν δείξει ότι είναι πολύ δυνατή ομάδα, όχι απλώς για να μείνουν στην κατηγορία, καθώς έχουν βάλει τις βάσεις από πέρυσι. Στο δεύτερο ημίχρονο το καταλάβαμε για τα καλά, που η διαφορά όχι απλώς δεν μειώθηκε, αλλά βρεθήκαμε να κυνηγάμε στο σκορ. Στο τέλος μπήκαν και πάλι μεγάλα σουτ, τα οποία βγαίνουν από ομαδική δουλειά και προσπάθεια. Βγάλαμε ομαδική άμυνα στο τέλος, αυτό είναι το «κλειδί» της δουλειάς μας».

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ