18.3 C
Trikala
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Φλεβαράκης: «Κέρδισε το μπάσκετ»

Τα Τρίκαλα BC επιβλήθηκαν στη δεύτερη παράταση του Κόροιβου Αμαλιάδας, με τον Κώστα Φλεβαράκη να παραδέχεται πως το μπάσκετ ήταν ο μεγάλος κερδισμένος.
Συγκλονιστικός αγώνας έγινε στο Δημοτικό Κλειστό Κατσιμήδου, με τους Θεσσαλούς να πανηγυρίζουν μεγάλη νίκη απέναντι στους νεοφώτιστους, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο το μπάσκετ κέρδισε όποιον το παρακολούθησε από δύο ομάδες, οι οποίες δεν έχουν μεγάλη ιστορία στην Α1. Εμείς στη δεύτερη σεζόν, ο Κόροιβος Αμαλιάδας νεοφώτιστος, με αρκετά έμπειρα παιδιά και με καλή δουλειά από τον κόουτς. Νομίζω η αρχή ήταν ιδανική για εμάς, δημιουργήσαμε αρκετές καταστάσεις που θέλαμε. Στην συνέχεια, όμως, το άγχος ήταν κυρίως για εμάς, προερχόμασταν και από ένα κακό παιχνίδι με κακή αποτελεσματικότητα, ενώ είχαμε και κάποια ιατρικά προβλήματα με το Χρήστο Δεληγιάννη και το Μάριο Ματαλόν», ανέφερε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο Κώστας Φλεβαράκης. Είπε ακόμα…
Για το Μάριο Ματαλόν: «Συγχαρητήρια στο Μάριο, με το χτύπημα που είχε προχθές και που ήταν σοβαρό, με τη δική του θέληση έπαιξε χωρίς να αισθάνεται καλά κι έπαιξε αποτελεσματικά».
Για το γεγονός πως το ματς πήγε στη δεύτερη παράταση: «Ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε πολύ νωρίτερα να το τελειώσουμε εμείς, δεν το εκμεταλλευτήκαμε και βιαστήκαμε. Αυτά, όμως, που μετρούν σε ένα τέτοιο ματς είναι η καρδιά και το πάθος, αυτά δίνουν τη νίκη».
Για τους φιλάθλους των Τρικάλων BC: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που για ακόμα μία φορά ήταν στο πλευρό μας. Επίσης, συγχαρητήρια στον κόουτς Χάρη Μαρκόπουλο και στον Κόροιβο Αμαλιάδας».
Ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς, εκ μέρους των παικτών, ανέφερε: «Παίξαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας, κερδίζοντάς το με καρδιά και με την στήριξη των οπαδών μας. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για εμάς και για τους φιλάθλους, τους οποίους ευχαριστώ. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο το άλλο Σάββατο» (25/10).

- Advertisement -

PAI
Στην ανωτερότητα των Τρικάλων BC, στη μεταξύ τους αναμέτρηση, στάθηκε ο προπονητής του Κόροιβου Αμαλιάδας Χάρης Μαρκόπουλος.
Το ηλειακό συγκρότημα ηττήθηκε στη δεύτερη παράταση από τους Θεσσαλούς, στο Δημοτικό Κλειστό Κατσιμήδου, για τη 2η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο 32άχρονος τεχνικός, με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, παραδέχθηκε πως ο αντίπαλός κέρδισε δίκαια, αν και με λίγη τύχη θα μπορούσαν να είχαν επιστρέψει στην Αμαλιάδα με το ροζ φύλλο ανά χείρας.
Αναλυτικά τα όσα είπε: «Σήμερα (18/10) για ακόμα μία φορά φάνηκε πόσο ωραίο άθλημα είναι το μπάσκετ. Ήταν ένα παιχνίδι με πολλές εναλλαγές, στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να πάρουμε καλύτερη διαφορά, στο δεύτερο τα Τρίκαλα BC ήλεγχαν το παιχνίδι. Στο τέλος της κανονικής διάρκειας βρήκαμε τη δύναμη να επιστρέψουμε και στην παράταση ήταν δικό μας το παιχνίδι, όμως δεν τα καταφέραμε και στο τέλος τα Τρίκαλα BC μας κέρδισαν δίκαια. Το μόνο που μας στενοχωρεί είναι ότι η διαφορά είναι πλασματική και μπορεί να έχουμε πρόβλημα στο μέλλον. Όταν έκανα αυτό το βήμα, να αναλάβω πρώτος προπονητής, μου ευχήθηκαν να έχω καλή επιτυχία και τύχη. Σήμερα (18/10) η τύχη μας γύρισε την πλάτη, αυτά έχει ο αθλητισμός, τα συναισθήματα συνεχώς αλλάζουν. Συγχαρητήρια στον κόουτς, η ομάδα των Τρικάλων ήταν μεταμορφωμένη σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι της και νίκησε δίκαια».
Ο Νίκος Αγγελόπουλος, μιλώντας από την πλευρά των παικτών, ανέφερε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα των Τρικάλων BC για τη νίκη της και νομίζω έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι το πήρε δίκαια. Για την ομάδα μου μπορώ να πω πολλά συγχαρητήρια γιατί έκανε υπερπροσπάθεια, δούλεψε καλά και μέσα στην εβδομάδα είχε ψυχικά αποθέματα σε μια πολύ δύσκολη έδρα και προσπάθησε στο τέλος να διεκδικήσει το παιχνίδι με ένα σουτ που δεν μπήκε. Από εκεί και πέρα, στην πρώτη παράταση μόνο η αυτοκτονία αρμόζει σαν λέξη. Είχαμε την μπάλα και μπορούσαμε να πάρουμε το φάουλ και να πάμε σε βολές και δεν το κάναμε. Δώσαμε ό,τι είχαμε, μας μένει μια πολύ πικρή γεύση της ήττας, αλλά κρατάμε την προσπάθεια».

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ