13.5 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Φλεβαράκης: «Υπέροχη πόλη να ζεις τα Τρίκαλα»

τον FM 100 Ράδιο Ζυγός μίλησε σήμερα το πρωί ο Κώστας Φλεβαράκης

- Advertisement -

Ο απερχόμενος πια προπονητής μίλησε στην αθλητική εκπομπή «Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει» και στους Γιώργο Παπαγεωργόπουλο και Νίκο Πούλιο.

Ο ίδιος δεν έκρυψε το δέσιμό του με την περιοχή, ενώ θέλησε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό στην καριέρα του, αφού είναι στην φύση του προπονητή να ψάχνεται και να εξελίσσεται.

Αναφερόμενος στην απόφασή του να φύγει από τα Τρίκαλα τόνισε ότι «θέλεις να δεις κάτι άλλο από ένα διάστημα και μετά με διαφορετικά δεδομένα. Είναι συνεπώς θεμιτό και τίμιο να ακολουθείς έναν άλλο δρόμο, ενώ ο ίδιος είχε συνηθίσει να δίνει το 100% στα Τρίκαλα. Σίγουρα όλες οι ομάδες του κόσμου αντιμετωπίζουν προβλήματα αλλά αρκετά απ’ αυτά είναι διαφορετικής υφής»/

Πάντως ο ίδιος θεωρεί ότι όλα αυτά τα χρόνια όλοι μαζί πέτυχαν το μέγιστο.

Στην πρώτη χρονιά η συνεργασία με τους κκ. Ρουσιαμάνη, Σιαφαρίκα ήταν άψογη, όπως συνέβη και την 2η χρονιά με τον κ. Ρεντζιά και ακολούθως και με τον κ. Τσέκο».

Για τον κ. Ρουσιαμάνη σημείωσε ότι έχει ένα όραμα, να προσφέρει δηλαδή στην πόλη και θα είναι ευχής έργον να συνεχίσει ανάλογα παρά τις δυσκολίες της εποχής.

Ο κόουτς εξήγησε ακόμη ότι είναι θεμιτό να υπάρχουν διαφορές αλλά όλοι πρέπει να ψάχνουν τις καλύτερες λύσεις για το συμφέρον της ομάδας. Τα Τρίκαλα πάντως είχαν τις προϋποθέσεις για κάτι παραπάνω

Παράλληλα ο κ. Φλεβαράκης υπογράμμισε ότι ένα άτομο από μόνο του είναι δύσκολο να πετύχει πολλά και γι’ αυτό πρέπει να ενισχυθεί διοικητικά η ομάδα, αφού φέτος τράβηξε κουπί ο κ. Φρύδας.

Οσο για την επόμενη μέρα για τα Τρίκαλα δήλωσε αισιόδοξος με την αξιοποίηση της τριετούς θητείας: «Απλά πέρυσι η διατάραξη της χημείας και ειδικά στον δύσκολο μήνα με τα θέματα: Σόκο, Κόνγκερ, Τιγκ απέτρεψαν την ομάδα να κάνει ένα γρήγορο πάρτι, που όμως έγινε στο τέλος με υπερπροσπάθεια όλων».

Οσον αφορά το ερώτημα ποια ομάδα από τις 3 του άρεσε περισσότερο η απάντηση που έδωσε ήταν η φετινή «που είχε πολλές δυνατότητες αν βέβαια έλειπαν τα προβλήματα που προαναφέραμε.Η ποιότητά της φάνηκε από το τελικό πλασάρισμα που ήταν το καλύτερο όλων των περιόδων».

Η συζήτηση διανθίστηκε και από διάφορες ατάκες όπως εκείνη του προπονητή του Κάντζι, με τον κόουτς να αναφέρει ότι δεν θα έπαιρνε με τίποτα πίσω την απόφαση που είχε λάβει στο ματς με την Ελευσίνα. «Πάντως ο Κάτζι πήρε τα μηνύματα και ανέβηκε επίπεδο. Γενικά στην Α1 πρέπει να συνεργάζεσαι σωστά με διαφορετικούς χαρακτήρες».

Ειδική μνεία έκανε ο κόουτς στο σταφ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έδωσε και την ψυχή του αφήνοντας στην άκρη ότι τον προβλημάτιζε. Ασφαλώς η ομάδα ήταν πάνω απ’ όλα και άπαντες έχουν μερίδιο στην επιτυχία.

Ο ίδιος ευχαρίστησε έναν προς έναν όλους τους συνεργάτες του, που έβαλαν πλάτη για την επιτυχία της ομάδας.

Ανάλογα εύσημα έδωσε στον κόσμο που ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα και στον ίδιο, όπως και στους Σακαφλιάδες.

Δεν ξέχασε και τον ΑΟΤάρα σημειώνοντας ότι οι ομάδες χρειάζονται αγνούς φιλάθλους, που να ενισχύουν τον αγώνα με αθλητικό τρόπο.

Τέλος για τις γενικότερες εντυπώσεις του από τα Τρίκαλα ο κ. Φλεβαράκης είπε « η πόλη είναι θαυμάσια και διαθέτει εξαιρετικούς ανθρώπους, που δείχνουν σε πρώτη ευκαιρία την ζεστασιά τους και σε κάνουν να νιώθεις μέρος της παρέας. Ειδικά αυτό το συναίσθημα ο ίδιος και η οικογένεια μου το βιώσαμε στον μέγιστο βαθμό».

Καταλήγοντας υπογράμμισε ότι είναι τυχεροί όσοι ζουν στα Τρίκαλα και σίγουρα θα διατηρήσει ανοιχτή γραμμή με τους πολλούς και εκλεκτούς φίλους, που δημιούργησε αυτός και η οικογένειά του στην πόλη.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ