26.1 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Φλογέρες

Υλικά Συνταγής

- Advertisement -

125 γρ μπέικον σε λωρίδες
125 γρ ζαμπόν σε λωρίδες
250 γρ κεφαλογραβιέρα σε μπαστούνια
250 γρ κρέμα γάλακτος
βούτυρο λιωμένο για τηγάνισμα

Εκτέλεση συνταγής
Τηγανίζετε τις κρέπες σε τηγάνι διαμέτρου 12 εκ.
Αν δεν έχετε ,κόβετε τις μεγάλες κρέπες σε σταυρό, στα 4.
Στην άκρη της κάθε κρέπας στρώνετε το μπέικον και το ζαμπόν και στη μ΄εση βάζετε το τυρί. Τις τυλίγετε σε ρολό , τις βάζετε μέσα σε ένα βουτυρωμένο πυρέξ  και τις βρέχετε με την κρέμα γάλακτος.
Τις ψήνετε στο φούρνο, στους 180ο -200ο C, για 10 λεπτά .
Τις κόβετε σε κομμάτια και τις σερβίρετε ζεστές .

πηγη:http://www.laike.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ