18.3 C
Trikala
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Φόρεσε σωστά το skinny jean σου

Σίγουρα δεν είναι το ευκολότερο και βολικότερο παντελόνι του κόσμου. Μπαίνει μετά δυσκολίας, δυσκολεύει την κίνηση και την αναπνοή, είναι υπεύθυνο για ένα σωρό προβλήματα υγείας,έλα όμως που είναι το πιο hot και το πιο αγαπημένο… Γι’ αυτό και δεν λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα. Πώς, όμως, μπορούμε να το κάνουμε να μας κολακεύει, αν έχουμε μερικά κιλάκια παραπάνω;

- Advertisement -

– Διάλεξε το τζιν σου σε σκούρο χρώμα: το σωστό νούμερο για να δείχνουμε πιο «μαζεμένες» ισχύει και εδώ. Το χρώμα που θα καλύψει τις ατέλειες και θα κολακεύσει περισσότερο είναι το σκούρο μπλε, ή το μαύρο. Απόφυγε εντελώς τα ανοιχτόχρωμα τζιν, ή τα πετροπλυμένα. Θα αναδείξουν και την παραμικρή ατέλεια του ποδιού και αυτό είναι κάτι που καθόλου δεν το θέλουμε!

tzin1

– Πολύ βασικό είναι να βρεις ένα τζιν που θα σου πηγαίνει: Μη βιάζεσαι να αποφασίσεις, δοκίμασε πολλά και διάλεξε με την ησυχία σου.

-Καλό είναι να μη σου τονίζει την κοιλίτσα, να μπορείς να καθίσεις όταν κουμπώνει, να μη σου κόβει την αναπνοή, να μην είναι τσίτα στις γάμπες και πάθεις καμιά φλεγμονή, όπως η κοπέλα στην Αγγλία που της το βγάλανε με εγχείρηση και όταν είσαι όρθια να μην είναι κολλημένο επάνω σου σαν καλσόν.

– Αν δοκιμάσεις πολλά στιλ θα βρεις κάτι που σε κάνει να νιώθεις άνετα. Απόφυγε τα υψηλόμεσα, που τονίζουν την κοιλίτσα και τα χαμηλόμεσα που την αφήνουν όλη έξω.

– Συνδύασέ το με μια loose τουνίκ ή μια φαρδιά μπλούζα: ένα φαρδύ και ελαφρώς μακρύ ρούχο στο επάνω μέρος του σώματος θα φέρει ισορροπία στο σύνολο και θα καλύψει διακριτικά του γοφούς. Αν η τουνίκ έχει σχέδια , τραβάει το μάτι και κάνει το κάτω μέρος που είναι μονόχρωμο να φαίνεται πιο αδύνατο.

– Διάλεξε τα σωστά παπούτσια: το skinny jean δείχνει τα πόδια πιο μακριά. Για να συνεχίσει αυτό το εφέ και να δείχνουν τα πόδια σου ακόμα μακρύτερα, τα παπούτσια σου πρέπει να είναι κοντά στο χρώμα του τζιν. Απόφυγε εντελώς τις γόβες στιλέτο που σε αυτή την περίπτωση δεν κολακεύουν καθόλου.

-Αν θέλεις οπωσδήποτε να βάλεις ψηλό παπούτσι προτίμησε τις πλατφόρμες που κολακεύουν περισσότερο και προσφέρουν καλύτερη ισορροπία.

πηγη:http://www.govastileto.gr

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ