14.2 C
Trikala
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Χάθηκε η μπάλα στον ΑΟΤ! ΦΩΤΟ

Τι ακριβώς γίνεται στον ΑΟ Τρίκαλα; Η απάντηση θα δοθεί τις επόμενες μέρες, αλλά το σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή η κατάσταση που επικρατεί δεν τιμά την ΠΑΕ.
Είναι τουλάχιστον πρωτόγνωρο στις 12 Αυγούστου μια ποδοσφαιρική ομάδα να μην προπονείται για οικονομικούς λόγους! Και όμως αυτό έγινε με τους παίκτες των Τρικάλων, ενώ ως φυσικό επακόλουθο ήταν και η αναβολή του φιλικού της Πέμπτης με την Φαρκαδόνα.
Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Οι παίκτες του ΑΟΤ από τη στιγμή που ο Χάρης Κουτσούρης ήρθε σε αντιπαλότητα με τον «συμπαίκτη του» Νίκο Κατσιγιάννη στο Καρπενήσι άρχισαν να νιώθουν ανασφάλεια. Και αυτό διότι ορισμένοι πήραν προκαταβολή από τον Κατσιγιάννη. Έτσι η επιστροφή έγινε γρήγορα από το Καρπενήσι και με μουρμούρες.
Όλα αυτά δεν εξαφανίστηκαν ούτε στην συνάντηση που είχε ο Κουτσούρης το πρωί της Τετάρτης με τους παίκτες. Από εκεί και πέρα ο ίδιος ο Κουτσούρης ζήτησε να βρεθούν οι παίκτες το απόγευμα της Πέμπτης στο γήπεδο της Μπαλκούρας, ώστε να συζητήσουν την κατάσταση. Εκεί βρέθηκαν και μέλη των Σακαφλιάδων, της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ, αλλά και μέλη του ερασιτέχνη ΑΟΤ.
Ο Κουτσούρης μίλησε με τους παίκτες και στην συνέχεια έδωσε την σκυτάλη στον προπονητή Περικλή Αμανατίδη. Όταν και αυτός τελείωσε την ομιλία του προς τους παίκτες βγήκε από τα αποδυτήρια και περίμενε την απόφαση των παικτών. Τελικά αυτοί είπαν όχι στην προπόνηση και αποχώρησαν.
Έκπληξη η στάση Κουτσούρη
Τη στιγμή που ο Χάρης Κουτσούρης σε «πηγαδάκια» με τους Σακαφλιάδες καθησύχαζε τους πως έχει λύση ενώ τους τόνισε πως όποιος ποδοσφαιριστής δεν εμφανιστεί στην προπόνηση της Δευτέρας θα αποτελέσει παρελθόν.
Από την άλλη όμως η στάση του προς τους παίκτες ήταν ιδιαίτερα χαλαρή, αφού είναι τουλάχιστον άξιο απορίας πως είναι δυνατόν παίκτες που ο ίδιος υποστηρίζει ότι έχουν πάρει προκαταβολή να μην καταβαίνουν για προπόνηση σε περίοδο μεταγραφικής περιόδου!
Και από την άλλη και η στάση των ποδοσφαιριστών είναι και αυτή περίεργη. Διότι είναι σε μεταγραφική περίοδο και αντί για αποχή θα μπορούσαν να ζητήσουν το δελτίο τους για να πάνε σε κάποια άλλη ομάδα. Τέλος, ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης παρά την προσπάθεια του δεν μπόρεσε να μεταπείσει τους παίκτες και προφανώς και αυτό έχει την αξία του.

- Advertisement -

DSC_0020 DSC_0021 DSC_0022 DSC_0023 DSC_0024 DSC_0025 DSC_0026 DSC_0027 DSC_0028 DSC_0029 DSC_0030 DSC_0031 DSC_0032 DSC_0033 DSC_0034 DSC_0035 DSC_0036

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ