17.5 C
Trikala
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Χάρισαν παιχνίδια και χαμόγελα σε Σε παιδιά του 11ου Δημ. Σχολείου Καρδίτσας

Τα παιχνίδια που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο της δράσης με το τίτλο “όλοι μαζί” που πραγματοποίησε την 1/3/2015 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας διένειμε το Τμήμα Αλληλεγγύης-Ειδικών Πληθυσμιακών Ευπαθών Ομάδων- Εθελοντισμού του Δήμου Καρδίτσας.
Τα παιχνίδια δόθηκαν στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας και στον 3ο Παιδικό Σταθμό από Επιτροπή των μαθητών, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Σχολείου, συνοδευόμενοι από την Αντιδήμαρχο κ. Ελένη Αντωνίου.
Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στο ΚΕΠΕΠ, όπου μαζί με τους ανωτέρω παρευρέθηκαν η Δ/ντρια, ο δάσκαλος μουσικής και μαθητές του Σχολείου, οι οποίοι παρουσίασαν μικρό μουσικό πρόγραμμα.
Οι Δ/ντές των ανωτέρω ενημέρωσαν τους μαθητές σχετικά με το πρόγραμμα και τις δράσεις των Σχολείων.

- Advertisement -

2

6η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/10, των άρθρων 95 & 96 του Ν.3463/06 και των άρθρων 2 & 6 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο σε Τακτική Συνεδρίαση του Σώματος, που θα γίνει στις 17-3-2015 ημέρα Tρίτη και ώρα 6.00′ μ.μ, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα παρακάτω:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση ίδρυσης και λειτουργίας Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Καρδίτσας (εισ.: αντιδήμαρχος Ελ. Αντωνίου)

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση κανονισμού λειτουργίας Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Καρδίτσας (εισ.: αντιδήμαρχος Ελ. Αντωνίου)
3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με προγραμματισμό πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου για τη δομή “Κέντρο Στήριξης Ρομά και Ευπαθών Ομάδων Καρδίτσας” (εισ.: αντιδήμαρχος Ιω. Γεννάδιος)

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με προγραμματισμό πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου για τις ανάγκες των Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Καρδίτσας στο πλαίσιο του προγράμματος “Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής” (εισ.: αντιδήμαρχος Ιω. Γεννάδιος)
5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με προγραμματισμό πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις ανάγκες των Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Καρδίτσας στο πλαίσιο του προγράμματος “Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής” (εισ.: αντιδήμαρχος Ιω. Γεννάδιος)
6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με προγραμματισμό πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις ανάγκες της υπηρεσίας καθαριότητας (εισ.: αντιδήμαρχος Σωτ. Αντωνίου)

7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση της υπ’αριθμ. 435/2014 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου περί διακοπής εργασιών τοποθέτησης περιπτέρου Νιαβή (εισ.: αντιδήμαρχος Ιω. Γεννάδιος)
8. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με στάθμευση οχημάτων σε διαγραμμισμένες θέσεις του Δήμου Καρδίτσας (εισ.: αντιδήμαρχος Ιω. Γεννάδιος)

9. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ορισμό εκπροσώπων του Δήμου Καρδίτσας για τη συγκρότηση επιτροπής παρακολούθησης του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς (εισ.: αντιδήμαρχος Σωτ. Αντωνίου)

10. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παράταση σύμβασης μίσθωσης ακινήτου στέγασης της Διεύθυνσης Κοινωνικών Πολιτικών και Δημόσιας Υγείας Δήμου Καρδίτσας (εισ.: Ευ. Ευαγγελίδου)
11. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με καθορισμό τρόπου ανάθεσης προμηθειών έτους 2015 (σκέλος απ’ευθείας αναθέσεων) (εισ.: Ιω. Κατσαούνος)
12. Συζήτηση – ενημέρωση επί αιτήματος του αναδόχου του έργου “Κατασκευή δικτύου εσωτερικών εγκαταστάσεων φυσικού αερίου σε σχολικά κτίρια του Δήμου Καρδίτσας” για χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης (εισ.: Β. Ελευθερίου)

Κοινοποίηση
1. Προέδρους Δημ. & Τοπ. Κοινοτήτων
2. Προϊσταμένους Δ/νσεων & Τμημάτων
3. Νομικό Σύμβουλο Δημοσίευση
http://www.dimoskarditsas.gov.gr
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ Κ. ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ