18 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Χάρμα…ακοής και απόλαυσης

Μια υπέροχη μουσική πανδαισία με τίτλο «Πες μου…Μουσική» είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι τρικαλινοί έσπευσαν να παρακολουθήσουν μία ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση της Μουσικής Σχολής «Παπαστάθη» που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στις 30 Ιουνίου 2014, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού κέντρου του Δήμου. Την εκδήλωση άνοιξε η καλλιτεχνική διευθύντρια της Σχολής κ. Νατάσα Παπαστάθη μ’ ένα απλόχερο καλωσόρισμα αλλά και πολλά ευχαριστώ στους παρευρισκόμενους φιλόμουσους, που στηρίζουν τη Σχολή και εκτιμούν τη δουλειά της και τις επιτυχίες της. Ευχαρίστησε τον υπεύθυνο διοικητικό διευθυντή, τους συνεργάτες καθηγητές, τους μαθητές και τους γονείς τους, αλλά και όσους συμμετέχουν στα μουσικά της σύνολα χωρίς να φοιτούν στη Σχολή.

- Advertisement -

η κ. Νατάσα Παπαστάθη η μαθήτρια Βανέσα Παλάσκα
Στη συνέχεια η μαθήτρια Βανέσα Παλάσκα έκανε τον προλογισμό και την παρουσίαση των κομματιών με σχόλια κατατοπιστικά για το κοινό. Τα μουσικά έργα που ακούστηκαν ήταν ορχηστρικά και χορωδιακά. Σολίστ ήταν η Άρια Τσιρίδου, παλιά μαθήτρια της Σχολής στην τάξη μονωδίας και μέλος του τρικαλινού jazz-swing συγκροτήματος Jazz Noir, ο Απόστολος Λάσχος, μαθητής της Σχολής και απόφοιτος του τμήματος μουσικών σπουδών Α.Π.Θ. και η Φωτεινή Αννοπούλου, μαθήτρια της Σχολής στην Α Κατωτέρα τάξη κλασικού τραγουδιού. Οι πρωτότυπες τζαζ και λάτιν διασκευές όλων των κομματιών, που εντυπωσίασαν και φυσικά δεν έμειναν ασχολίαστες ανήκουν αποκλειστικά στην κ. Νατάσα Παπαστάθη, η οποία τόσα χρόνια ακούραστα υπηρετεί με απόλυτη σοβαρότητα και ειλικρίνεια το χώρο της μουσικής εκπαίδευσης και της συναυλιακής παρουσίασης. Τα υπέροχα μουσικά έργα που, κατά γενική ομολογία αποδόθηκαν τέλεια από τη χορωδία, την ορχήστρα και τους σολίστ ήταν: La Valse D’Amelie,, I Believe in You (Je crois en toi), Manana de Carnaval, As Long As There Is You, Tango (Άρωμα γυναίκας), Paroles paroles, My Way, Bésame Mucho, With or without you, Quando, Quando, Quando, Κάθε λιμάνι και καημός, Κάπου νυχτώνει, Θάλασσα μάνα, Άσπρο Περιστέρι, Πες μου μια λέξη, Ένας κόμπος η χαρά μου, Κάποιος γιορτάζει.

Οι επίσημοι: κ. Ε. Αργυροπούλου, κ. Γ. Καρκανιάς, κ. Ζ. Νικολάου
Η συναυλία «Πες μου…μουσική» τελούσε υπό την αιγίδα του δήμου Τρικκαίων, ενώ την τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος κ. Γρηγόρης Καρκανιάς και η κ. Ελένη Αργυροπούλου, ως εκπρόσωπος της περιφέρειας Θεσσαλίας.

Χορηγοί της εκδήλωσης: ΑΡΜΟΝΙΑ – Κέντρο εκδηλώσεων, Βιβλιοπωλείο «ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ» – Καράσης Αθανάσιος, CLEAN 4 YOU – Kαθαριστήριο, ΗΧΟΣ – Καλογερομήτρος Παναγιώτης, ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ – Αναψυκτήριο-Ταβέρνα, MIKEL – CAFÉ, ΣΕΣΟΥΛΑ – Σουβλακοπωλείο, STUDIO ΦΩΤΟΤΥΠΙΑΣ – Σκρέτας Βασίλης και Σκρέτας Κώστας.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ