Για σένα που δεν ψήνεις συχνά στα κάρβουνα αλλά θέλεις να γευτείς μια καλή, ζουμερή και νόστιμη μπριζόλα αυτή η απλή συνταγή για χοιρινές φούρνου είναι ό,τι πρέπει
- Advertisement -
Συστατικά
1 κ.σούπας σος σόγιας
2 κ.σούπας ηλιέλαιο
1 κ.σούπας Worcestershire sauce
1 κ.γλυκού χυμό λεμόνι
2 κ.σουπας μαύρη ζάχαρη
2 κ.σούπας κέτσαπ
6 χοιρινές μπριζόλες με κόκκαλο
Τρόπος μαγειρέματος
1
Προθέρμανε το φούρνο στους 175 βαθμούς.
2
Σε ένα μικρό μπολ χτύπα μαζί τη σος σόγιας, το λάδι, την Worcestershire, το λεμόνι, τη ζάχαρη και την κέτσαπ.
3
Βάλε τις μπριζόλες σου σε ταψί και άλειψέ τες με τη μισή σος που έφτιαξες.
4
Ψήσε τες για μισή ώρα.
5
Γύρισέ τες από την άλλη πλευρά, άλειψέ τες με την υπόλοιπη σος και ψήσε άλλη μισή ώρα.
πηγη:http://www.tlife.gr