17.5 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Χριστουγεννιάτικο παζάρι στ ο Θεοδωρίδειο Κέντρο

Την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014 το ¨Θεοδωρίδειο Κέντρο –Ορίζοντες¨ του Δήμου Καρδίτσας διοργάνωσε τη δική του Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τους νέους του Κέντρου σε συνεργασία με το Σώμα εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του τμήματος Καρδίτσας όπου πρόσφεραν και γλυκίσματα στα παιδιά. Η εθελόντρια του Κέντρου κα. Μπασδέκη παρουσίασε την ιστορία του Αι Βασίλη μέσα από το Κουκλοθέατρο καθώς και ο κ. Μπάτρας Γιάννης με την κα. Μαρκαντώνη Τασούλα έκλεισαν τη γιορτή με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Στους νέους προσφέρθηκαν εδέσματα τα οποία ήταν προσφορά του Κέντρου μέσα από τις δωρεές που συγκεντρώνονται .Οι νέοι το διασκέδασαν με την καρδία τους και εύχονται σε όλους καλά Χριστούγεννα. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και η Πρόεδρος του Δ.Σ. κα. Αντωνίου Ελένη, ο αντιπρόεδρος του Κέντρου κ. Ψημμένος Σώτήρης, μέλη του Δ.Σ καθώς και εθελοντές του.

- Advertisement -

Την Πέμπτη 18/12/2014 , στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Θεοδωρίδειου Κέντρου – Ορίζοντες¨ του Δήμου Καρδίτσας (Αλλαμανή 57 & Καποδιστρίου), Κέντρο Υποστήριξης και Παροχής Συμβουλών για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, ώρα 5.00 μ.μ. διοργανώνεται το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι.

Μοναδικά χειροποίητα αντικείμενα των παραγωγικών εργαστηρίων φτιαγμένα με τη συμμετοχή των νέων με ειδικές ανάγκες του Κέντρου μας. Στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι μας φέτος θα παρουσιαστούν δημιουργίες όπως, κεραμικά ρόδια, έργα ζωγραφικής, γούρια, ευχετήριες κάρτες .
Τα έσοδα των πωλήσεων θα διατεθούν στους εκπαιδευόμενους του Κέντρου μας.

Η γιορτή του Κέντρου

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ