19.1 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Χριστουγεννιάτικο τουρνουά φιλοξένησε η Δήμητρα/Απόλλων

Φτάνοντας στις εορτές των Χριστουγέννων η Ακαδημία της Δήμητρας/Απόλλων μέσω των υπευθύνων της διοργάνωσε μια ακόμη αγωνιστική δραστηριότητα. Την περασμένη Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Μπαλκούρας φιλοξενήθηκαν αρκετές Ακαδημίες των Τρικάλων. Στο τουρνουά έλαβαν μέρος οι Ακαδημίες του Αγίου Γεωργίου Αμπελακίων, του Δενδροχωρίου, της Μπάρας και η διοργανώτρια Ακαδημία της Δήμητρας.
Σκοπός του τουρνουά ήταν η ευκαιρία να αγωνιστούν οι μικροί αθλητές για μια ακόμη φορά στο έτος που φεύγει και να κλείσουν την χρονιά κάνοντας αυτό αγαπούν τόσο, παίζοντας ποδόσφαιρο. Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας είναι πολύ ευχαριστημένοι με την συμμετοχή των παιδιών ενώ και οι γονείς έδωσαν δυνατό παρόν στα τρία γήπεδα της Μπαλκούρας. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 15 περίπου αναμετρήσεις σε διάφορες ηλικίες.
Την ίδια μέρα διεξήχθησαν και αναμετρήσεις στο Προπαιδικό Πρωτάθλημα. Η πρώτη ομάδα της Δήμητρας έκλεισε την σεζόν με 11 νίκες σε 11 αγώνες ενώ εξαιρετική ήταν και η προσπάθεια του δεύτερου τμήματος της Ακαδημίας που στο τελευταίο ματς αγωνίστηκε στην έδρα του Διγενή Νεοχωρίου.
Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας ΑΟ Δήμητρα/Απόλλων 2005 ευχαριστούν τις παραπάνω Ακαδημίες για τη συμμετοχή τους και εύχονται σε όλους καλές γιορτές, δύναμη και υγεία για το νέο έτος.

- Advertisement -

2 3 4 5 6

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ