12.2 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Χτίζουμε και εμείς τη δική μας γέφυρα με την ΕΛΛΑΔΑ

«Χτίζουμε και εμείς τη δική μας γέφυρα με την ΕΛΛΑΔΑ»
Με την «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» στη Βιέννη !

- Advertisement -

Αγαπητοί μας φίλοι,

Σε όποιο σημείο του πλανήτη κι αν βρισκόμαστε, η καρδιά μας χτυπά πάντα στον ρυθμό της Ελλάδας μας.

Κάθε μας ανάσα κρύβει κάτι από την πατρίδα μας, όσο μακριά κι αν βρισκόμαστε από αυτήν!

Φέτος γιορτάζουμε τα 60 χρόνια της Eurovision, της μεγαλύτερης γιορτής της μουσικής στην Ευρώπη, ενός θεσμού που επί δεκαετίες «χτίζει γέφυρες» μεταξύ των λαών μέσα από την τέχνη – όπως εύστοχα δηλώνει και το σύνθημα της φετινής διοργάνωσης «Building Bridges».

tess

Η αγάπη, ο έρωτας, ακόμα κι αν όλες οι προσδοκίες μας διαψεύδονται, είναι ο καλύτερος τρόπος για να ρίξουμε γέφυρες με τους ανθρώπους που προσδιορίζουν τη ζωή μας. Τους ανθρώπους για τους οποίους αξίζει να θυσιάσουμε τα πάντα, ακόμα και την τελευταία μας αναπνοή.

Αυτό ακριβώς είναι και το μήνυμα του τραγουδιού μας. Ένα τραγούδι που εξυμνεί τον έρωτα, αυτό το μοναδικό συναίσθημα που μας κάνει πάντα καλύτερους και ανώτερους, που ανοίγει τη γέφυρα από το «εγώ» στο «εσύ» και το εμείς», που αξίζει να παλέψουμε γι αυτό χωρίς να υπολογίζουμε το κόστος.

Την Τρίτη 19 Μαΐου το «One Last Breath» θα ακουστεί στον 1ο Ημιτελικό της Eurovision, μπροστά σε στα 300 εκατομμύρια πολιτών της Ευρώπης που παρακολουθούν τον διαγωνισμό.

Σε αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε κοντά μας, θέλουμε την στήριξή σας. Πρώτα στις 19 Μαϊου στον ημιτελικό στον οποίο διαγωνιζόμαστε και φυσικά – με την δική σας πάντα ενεργό βοήθεια και συμπαράσταση- στον τελικό της 23ης Μαϊου!

Θερμούς χαιρετισμούς από την Πατρίδα! Να είστε καλά!

Μαρία – Έλενα Κυριάκου
Η Ελλάδα συμμέτεχει στoν πρώτο ημιτελικό του διαγωνισμού στις 19 Μαιου 2015 με θέση #06 !!
H ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ που θα είναι παρών στη Βιέννη και όλοι οι Απόδημοι της Ευρώπης στηρίζουν το ελληνικό τραγούδι και καλούν όλο τον Ελληνισμό να στηρίξει το τραγούδι μας και να ψηφίσει ΕΛΛΑΔΑ
Διαμαντής Γκίκας – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ