23.9 C
Trikala
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Χτύπησαν μέχρι θανάτου 81χρονο για να του πάρουν λεφτά!

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ενός 81χρονου ρακοσυλλέκτη που έγινε χθες στους Αγίους Θεοδώρους της Κορίνθου.
Δράστες είναι ένας δημοτικός υπάλληλος και ένας συνταξιούχος, ηλικίας 46 και 50 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας.

- Advertisement -

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο συλληφθέντες πήγαν στο σπίτι του θύματος στα Σπάτα και προσποιούμενοι τους αστυνομικούς, τον έπεισαν να τους ακολουθήσει για να τους δώσει στοιχεία για ένα τροχαίο ατύχημα.

Ο 81χρονος μπήκε μαζί τους σε αυτοκίνητο και τον μετέφεραν στο εξοχικό τον 46χρονο στους Αγίους Θεοδώρους.
Εκεί του έβαλαν χειροπέδες και τον χτύπησαν, προσπαθώντας να του αποσπάσουν πληροφορίες, σχετικά με μεγάλο χρηματικό ποσό που είχαν πληροφορηθεί ότι είχε στο σπίτι του. Το θύμα έχασε τις αισθήσεις του και όταν κατάλαβαν ότι είχε πεθάνει τον εγκατέλειψαν στο πάτωμα και έφυγαν από το εξοχικό.

Στη συνέχεια επέστρεψαν στο σπίτι του θύματος στα Σπάτα, για να ψάξουν μόνοι τους το χρηματικό πόσο που πίστευαν ότι ήταν κρυμμένο.

Στο μεταξύ, μια γειτόνισσα που δεν είχε δει όλη μέρα τον 80χρονο, ειδοποίησε την Αστυνομία και κατήγγειλε την εξαφάνισή του. Τη στιγμή που οι αστυνομικοί ερευνούσαν το σπίτι, εντόπισαν τους δράστες που ήταν κρυμμένοι στην αυλή και τους προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων.

Οι δράστες κατά την ανάκριση, ομολόγησαν τις πράξεις τους και οι αστυνομικοί μετέβησαν με τον 46χρονο στην εξοχική του κατοικία στους Αγίους Θεοδώρους, εντός της οποίας βρέθηκε δολοφονημένος ο 81χρονος.

Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο σπίτι του 46χρονου δύο πιστόλια, μία καραμπίνα και πλήθος φυσιγγίων.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ