17.5 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Χωρίς εκπλήξεις και χωρίς Κουτσούρη η γενική συνέλευση του ΑΟ Τρίκαλα

Με πίστη ότι ο ΑΟ Τρίκαλα μπορεί να τα καταφέρει και στην Α’ Ερασιτεχνική ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση της ομάδας. Το Δ.Σ. θα ενισχυθεί μετά από απόφαση της γενικής συνέλευσης, ενώ στην αίθουσα δεν μπόρεσε να παραβρεθεί ο χρηματοδότης της ομάδας Χάρης Κουτσούρης.
Όσο αφορά όσα έγιναν μέσα στην αίθουσα έχει ως εξής:

- Advertisement -

DSC_1257

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, η Γενική Συνέλευση του ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα. Εγκρίθηκαν τόσο ο διοικητικός όσο και ο οικονομικός απολογισμός. Επίσης πέρασε και η πρόταση για διεύρυνση του διοικητικού συμβουλίου από 7 σε 13 τακτικά μέλη για να έχει μεγαλύτερη στήριξη η ομάδα.
Παρά την ζέστη και το απογευματινό της ώρας προσήλθαν πάρα πολλά μέλη στην αίθουσα και αυτό δείχνει ότι η ομάδα έχει μεγάλη δυναμική αλλά και υπάρχει πάντα ενδιαφέρον από τον Τρικαλινό φίλαθλο κόσμο.
Προεδρείο της συνέλευσης μπήκαν οι κ.κ. Δημήτρης Τσόγιας και Βασίλης Μπαλλάς.

DSC_1258
Πριν τη διαδικασία σε σύντομο χαιρετισμό του ο νέος Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου τόνισε:
« Είναι ιδιαίτερη χαρά που βρίσκομαι στη συνέλευση του Α.Ο. Τρίκαλα. Όλη η πόλη θέλει τον ΑΟΤ εκεί που του αξίζει. Θα είμαστε κοντά στην ομάδα , έχουμε πολλά να κάνουμε σα νέα Δημοτική αρχή και σε επίπεδο αθλητικών υποδομών. Υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι να βοηθήσουν και να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα. Καλή τύχη και όλα θα πάνε καλά.»
Τη συνέλευση του ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα παρακολούθησε και ο νέος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιάννης Μπουτίνας.

Διοικητικός απολογισμός από τον Θ. Χήρα

Τον διοικητικό απολογισμό της περασμένης περιόδου έκανε το μέλος του Δ.Σ. κ. Θεόδωρος Χήρας. Μεταξύ άλλων τόνισε:
“ Για την ομάδα είναι μια ιστορική μέρα η σημερινή. Πέρυσι το καλοκαίρι προσπαθήσαμε να κατεβάσουμε τον Α.Ο. Τρίκαλα στο γήπεδο. Με τη βοήθεια όλων τα καταφέραμε. Δημιουργήσαμε ακαδημίες για πρώτη φορά. Οι Τρικαλινοί στήριξαν την ομάδα και θέλουν να την ξαναδούν ψηλά.
Ευχαριστούμε τον σύνδεσμοι φιλάθλων, τους «Σακαφλιάδες» , τον απλό φίλαθλο, τους χορηγούς, τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης , όλους.
Ευχαριστούμε τον κ. Χάρη Κουτσούρη που μας στήριξε πάρα πολύ. Θα έρθουν και άλλοι Τρικαλινοί να βοηθήσουν.
Κάναμε συνεργασία με το ΤΕΦΑΑ με τη βοήθεια του κ. Κώστα Φαμίση.
Ευχαριστούμε τον πρώην πρόεδρο κ. Γιώργο Φίκα και το πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου κ. Θανάση Μηλιώτη για την στήριξη τους στην ομάδα.
Το διοικητικό συμβούλιο, θα ζητήσει από τη γενική συνέλευση να διευρυνθεί και με άλλα μέλη για να οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει.

DSC_1260

Οικονομικός απολογισμός από τον κ. Άκη Αναστασίου

Τον οικονομικό απολογισμό ανέλυσε ο κ. Άκης Αναστασίου . Ανέφερε ότι η διοίκηση παρέλαβε ένα χάος , ανέλυσε τα έσοδα και τα έξοδα με την ομάδα να έχει νοικοκυρευτεί , και έκανε ιδιαίτερη μνεία στην ακαδημία η οποία κατάφερε να είναι αυτοδιαχειριζόμενη. Ευχαρίστησε παράλληλα τους γονείς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν και έφεραν τα παιδιά τους στην οικογένεια του Α.Ο. Τρίκαλα. Αλλά και τον Θεόδωρο Μακρή για την παραχώρηση του αθλητικού κέντρου στο Λογγάκι. Αναφέρθηκε και αυτός στη βοήθεια που παρείχε ο κ. Χάρης Κουτσούρης. Επίσης ονόμασε τους Χάρη Κουτσούρη και Γιάννη Τζώρτζη ως τους ανθρώπους που είχαν την ιδέα να ξαναστηθεί ο Α.Ο. Τρίκαλα. Ολοκλήρωσε μετά τα οικονομικά στοιχεία λέγοντας πως ο Α.Ο. Τρίκαλα είναι ένας και μοναδικός και αν κάποιοι προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδια δεν θα τα καταφέρουν.

DSC_1250

Η διεύρυνση του Δ.Σ.

Ο Νομικός Σύμβουλος του Α.Ο. Τρίκαλα κ. Κώστας Αυγέρης πρότεινε στο σώμα την διεύρυνση του διοικητικού συμβουλίου , ζήτησε την έγκριση και αυτή έγινε αποδεκτή. Έτσι το νέο Δ.Σ. αναμένεται να έχει 13 αντί 7 τακτικά μέλη για μεγαλύτερη εκπροσώπηση και βοήθεια. Τόνισε ο κ. Αυγέρης ότι εντός εύλογου διαστήματος όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στο Δ.Σ. να το δηλώσει και ότι τα γραφεία είναι ανοιχτά για όποιον θέλει να ενημερωθεί για την ομάδα.

Πρόταση Σακαφλιάδων

Ο Στέφανος Μπαλάφας πρόεδρος των «Σακαφλιάδων» πρότεινε , όταν αυξάνονται τα μέλη στο Δ.Σ. να αυξάνεται και η εκπροσώπηση μελών του συνδέσμου σε αυτό .

Βοηθητικό

Ο επίτιμος πρόεδρος των παλαιμάχων του Α.Ο. Τρίκαλα κ. Λάκης Κουτσάγιας ευχαρίστησε όλους εκείνους που βοήθησαν να ξαναφτιαχθεί η ομάδα. Ρώτησε τι θα γίνει με το βοηθητικό, ζήτησε την γνώμη του κ. Αλέκου Πολυμερόπουλου, ο οποίος είπε ότι αυτή τη στιγμή η νέα Δημοτική αρχή δεν μπορεί να υποσχεθεί τίποτα αλλά εξέφρασε ένα παράπονο ότι όταν ένας άνθρωπος πέρυσι πήγε στο Δημοτικό συμβούλιο και εγγυήθηκε ένα ποσό για να φτιαχτεί το βοηθητικό γήπεδο , το Δημοτικό συμβούλιο το αρνήθηκε.

Για το θέμα Φλαμουλίου

Από τον κ. Ευσταθίου ρωτήθηκε το Δ.Σ. τι γίνεται με τις φήμες περί Φλαμουλίου. Η απάντηση που πήρε ήταν ότι η διοίκηση του Α.Ο. Τρίκαλα δεν έχει καμία επίσημη πρόταση και ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα.
Επίσης για τους στόχους που ρώτησε οι του Δ.Σ. απάντησαν ότι στόχος είναι η άνοδος στη Γ΄Εθνική και ότι ήδη προγραμματίζει πράγματα για τη νέα σεζόν.

Η συνέλευση ολοκληρώθηκε ενωτικά και με τον κ. Αυγέρη να αναφέρει ότι ο Α.Ο. Τρίκαλα πορεύεται με πλήρη διαφάνεια, ενημέρωση και σύμφωνα με το καταστατικό του.

DSC_1256 DSC_1255

DSC_1259

DSC_1254

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ