12.6 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ωραία εδκήλωση των βετεράνων του ΑΟΤ (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην ταβέρνα «Νικόλας» στην Αγία Κυριακή η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πίτας του συλλόγου των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο. Τρίκαλα.

- Advertisement -

Βρέθηκαν στην εκδήλωση ο Βουλευτής της ΝΔ Κώστας Σκρέκας, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απέστειλαν ευχετήριες επιστολές καθώς βρίσκονταν στην Αθήνα, οι Δήμαρχοι του Νομού, πρόεδροι ομάδων της Α΄ερασιτεχνικής, ο πρόεδρος του Α.Ο. Τρίκαλα Κώστας Παρδάλης με τον Χάρη Κουτσούρη και τον Δημήτρη Τσόγια, ο πρόεδρος της ΕΠΣΤ Θανάσης Μπουτζιώλης, εκπρόσωποι των «Σακαφλιάδων» , παλαίμαχοι και φίλοι. Καλή ατμόσφαιρα, όλοι ευχήθηκαν τα καλύτερα αλλά και για την ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα να ανέλθει στην football league.

O πρόεδρος των παλαιμάχων Στέφανος Πιάζας ευχαρίστησε όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και μεταξύ άλλων ευχήθηκε υγεία σε όλους και άνοδο στον ΑΟΤ. Τόνισε ότι στις φετινές βραβεύσεις μπήκαν και οι πρόεδροι των ομάδων της Α΄ερασιτεχνικής, διότι όλοι ξεκινάνε από τα ερασιτεχνικά, οι άνθρωποι των ομάδων αποτελούν τον αιμοδότη του ποδοσφαίρου και χρειάζεται η πολιτεία να σκύψει περισσότερο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και να βοηθήσει τα σωματεία. Ακολούθησε χορός και γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Τιμήθηκαν οι:

Θανάσης Καρακούσης ( παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και παλιός παράγοντας του Α.Ο. Τρίκαλα)

Δημήτριος Μαρκαντάς ( πρώην πρόεδρος του Α.Ο. Τρίκαλα)

Θανάσης Παπάζογλου ( πρώην ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Τρίκαλα)

Κώστας Βήτας (παλαίμαχος διαιτητής Εθνικών κατηγοριών)

Γεώργιος Κολώνας (ιατρός, υποστηρικτής των παλαιμάχων)

Νικόλαος Σμιξιώτης ( πιστός φίλαθλος για πολλά χρόνια του Α.Ο. Τρίκαλα)

Οι 17 πρόεδροι των ομάδων της Α΄ερασιτεχνικής του νομού Τρικάλων σε μια κίνηση στήριξης του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου.

Και επίσης δόθηκαν τιμητικές πλακέτες στους πρώην προέδρους των παλαιμάχων Λάκη Κατσιάκο, Βαγγέλη Παραπραστανίτη και Γιώργο Λαγάρα.

Ακολούθησε χορός και γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες. Επίσης έγινε και λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα.

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ